Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

KWEKFESTIJN

28e met In dun Buggy. Wow!Eric

25e Net Zat Concert


Eric

Net Zat Concert

.


Eric

Opening Carnavalsseizoen 16-17

Vandaag 5 november is het weer de eerste aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen. We zijn al een aantal weken druk aan het repeteren voor het Deun en Dender en het Kwekfestijn van 2016.
Vanmorgen al vroeg naar de loting in het Theater aan de parade voor het Kwekfestijn. Dit jaar voor het eerst met een eigen lied. Om half elf begon de loting 65 clubkes die een nummertje moeten trekken. Ja en nu maar hopen dat je geen joker trekt. Na 1,5 uur nog niet aan de beurt geweest en met 20 clubkes nog 5 jokers in het spel. De spanning liep lekker op en uiteindelijk... als een na laatste weten we de uitslag. Geen joker maar als 16e om 10.30 uur. Toch nog vroeg pff .... Het was een gezellige aftrap en een goede opwarmer voor vanavond.
Het 33e Deun en Denderfestijn in Dommelbaorzedurp!!!
Met mun hemel hier op aarde hebben we weer een leuk nummertje (wat anders als gebruikelijk). We zijn benieuwd. Kortom een hele gezellige dag en een goed begin van het nieuwe carnavalsseizoen.
We hebben er zin in.

Jolande

t Strijkje 2016

Traditie.... dat hoort er natuurlijk bij als je 30 jaar bestaat. Het is dan ook een traditie om op de tweede zondag van januari tijdens ons concert 't Strijkje uit te reiken. Zoals ieder natuurlijk bekend een onderscheiding voor personen die NetZat op een bijzondere wijze een warm hart toedraagt.

Wat is NetZat de laatste jaren zonder zang tijdens de Danssalon, Deun en Dender en natuurlijk ons familie/vrienden-concert. De zang hoort er tegenwoordig bij en draagt bij aan de gezelligheid die we als NetZat willen brengen.

Ze laten alles in hun agenda wijken om hun gouden keeltjes ten gehore te brengen. Het is dan ook niet raar dat Suzanne van de Ven, Geert-Jan van den Heuvel en Arie Goijaarts dit jaar toegevoegd zijn aan de lijst van "ontvangers van 't Strijkje".

Bertram

.

.


Eric

30 jaar Net Zat; Weekend Meijel

Michel

Deun en Dender 2015

Zaterdag 7 november was het weer zover, Deun en Dender de verkiezing van het Dommeldurpse carnavalslied.
Voor het eerst in de nieuwe zaal Elzenburg. Wij moesten vol aan de bak:
begeleiden van Vruug Zat laat thuis en de Kaoter veur laoter en natuurlijk ons eigen nummer. Het was een gezellige , druk bezochte avond. Met als knaller de eerste prijs voor de presentatie van 'D'r zit muziek' in van Net Zat en de eerste prijs voor Vruug Zat laat thuis met het lied 'Wat is het mooi met deze dagen'.
De Kaoter was derde. Kortom een mooi resultaat van een heel gezellige avond.

Jolande

FOUTE PARTY in De Gereghthof Vught 13-11-2015

Gewoon leuk.....


Eric

Verrassing Vriendjes

Hierbij de videoclip, opgenomen door de vriendjes van NetZat vanwege ons 30 jarig jubileum. We waren hierdoor erg verrast afgelopen weekend en hebben er erg van genoten. Super. Ook willen we Harrie van Vugt bedanken voor zijn medewerking.


Namens Net Zat iedereen hartstikke bedankt. Op naar het volgende jubileum.


Eric

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Mail ons | © 2007 NetZat