Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 »

Net Zat wint Deunen Dender


Eric

Danmarzat in Zoelen

Voor de gelegenheid smolten twee Vughtse clupkes, NET ZAT en DANMARZO samen tot een groot orkest DANMARZAT. Samen in een bus togen zij naar het dweilorkestenfestival in ZOELEN. In smetteloos wit lieten deze 31 muzikanten wel een heel bijzondere klank achter in dit zonovergoten Betuwse dorp. Volgens mij is op dit moment de echo van Danmarzat nog te horen.


Eric

Net Zat goes national

Nooit gedacht ooit nog eens benaderd te worden voor een optreden op de beursvloer in DE GROTE STAD (voor de intelligenten onder ons: dit is dus Amsterdam).
Aanleiding: het vetrek van de directeur, George Möller, welke Euronext ging verlaten. Net Zat had er, zoals gewoonlijk, wel oren naar. De bezetting was zo geregeld. Zelfs een bus geregeld met een gezellige buschauffeur (Jo)was geen probleem. Wat drinken en eten onderweg? Haute Cuisine "Jo Bakske" was ook van de partij met haar alom befaamde sandwiches welke zoals altijd met liefde waren bereid. Net Zat was in de zevende hemel. We waren 's-Hertogenbosch nog niet voorbij en de eerste muzikanten konden al niet wachten te smullen...en ja, een drankje hoorde daar ook bij.
Daar aangekomen, dachten we een moment dat we wellicht op CNN zouden komen (er werd een interview met George Möller, directeur) gehouden en ach wat hadden we graag....maar ja, we moeten klein beginnen. De internationale carriere van Net Zat zal nog even op zich laten wachten. Jammer voor de rest van de wereld! We hebben er een mooi feestje van gemaakt. De deurzakkers waren ook van de partij. Persoonlijk heb ik daarna vier dagen spierpijn gehad van het nummer "zak eens lekker door". Dat hebben enkele muzikanten ook in de brede zin van het zinnetje genomen, er is lekker gedronken en ook de catering daar was goed! Het dak ging er nog net niet af (dat zit daar ook zo hoog op de beurs!!)maar het was heel gezellig. Na diverse polonaises hebben we na afloop nog een toegift op het Beursplein buiten gegeven. De amsterdammers hadden zoiets van hun leven nog niet gezien (ze zijn daar ook niet veel gewend) en het liep snel vol op het plein. Heel geweldig! Op de terugreis is nog flink nagepraat over het uitje. Het was heel gezellig. Allemaal bedankt!!

Monique

Net Zat Concert

Tweede zondag van januari, dus tijd voor het Net Zat concert. Dit jaar was het ons elfde concert dus een jubileumconcert. We hebben van alles wè gespeeld zodat er voor eenieder wel wat bij was. Met als grootste hoogtepunt van de middag onze acts. Pastoor Mutsaers is langs geweest en heeft ons nog eens toegesproken en het gerenommeerde duo, Barbara Streisand en Celine Dion was zelfs ook overgekomen en met als afsluiting Het show en dansballet de Love birds was de hele middag compleet. Het was een erg gezellige middag die nog lang doorliep. Bedankt allemaal.
Jolande

Jolande

Uit zijn rol

Wie in Vught met een rood-wit-gele das loopt krijgt het te horen.

"Wè doede hier????"

Blauw geel hoor je te dragen. Echte Dommelbaorzen kunnen daar heel fel op zijn. "Die gaon ôk never nooit naor Oeteldonk!!!!". Voor Net Zat heeft Oeteldonk wel betekenis, laten we maar zeggen we komen er wel eens!!! En wie troffen we daar laatst aan...

En hoe zag tie eruit.....

Veel succes met uitleggen. Jos!,

Eric

Net Zatters helpen Meepesant.

feest in de tent. In het Palazzo, speciaal in Oeteldonk op de Parade opgebouwd voor de feestelijkheden rond 11-11 jarige bestaan van Oeteldonk, werd het Bal Masqué door Meepesant opgeluisterd met een spetterende carribische show. Compleet met een swingende "inheemse" dans/percussiegroep liet Meepesant de tent op haar grondvesten schudden. "Zullen we maar weer, zullen we maar weer een potje..." en de zaal deinde heerlijk mee.
Herken je de netzatters?????


Eric

Zomercarnaval

Het blijft een goed gevoel om je medemens een fijn dagje uit te kunnen bezorgen. In het kader van de stichting Zonnebloem zijn wij wederom met onze clubje op pad geweest en hebben wij een groep enigszins al op leeftijd zijnde, grijzende en kwijlende, oude muzikanten de dag van hun leven bezorgd. De voormalig alom geprezen Bosche carnavalsclub Meepesant, thans door het leven gaand, als hofkapel PoepGoed en hier zwaar onder lijdend, moet terugkerend naar hun vertrouwde aanleunwoningkjes, na deze dag zich toch wat hebben hervonden. S'morgens in de bus nog geconfronteerd, met de naweeen van een voor hen veel te korte nacht, werd door deze bierbuikende meute s'avonds collectief de rolator aan de kant gegooid en aangeven dat deze dag, na de jaarlijkse bingo, toch gezien mag worden als zeer geslaagd. Tevens werden wij als begeleiders geroemd om onze sociale kennis, kunde en vaardigheden, zonder wiens ondersteuning dit uitje nooit een succes zou zijn geweest en waardoor enige herkenning uit het verre grijze succesvolle verleden van dit clubke weer naar boven is gekomen. Op deze manier is vrijwilligerswerk nog zo vervelend niet. Het moet mij ook nog van het hart, zelden zo'n groep fijne oudere medemensen te hebben mogen begeleiden en tevens te mogen ervaren wat voor een positief effect zo'n dag uiteindelijk met zich meebrengt. Het was vermoeiend maar toch voldaan wil ik mede namens de stichting en al mijn muziekcollega's hartelijk dankt zeggen voor hun blijdschap en de hoop uitspreken in de toekomst hieraan een gevolg te kunnen geven. Zonnebloemspaarzegeltjes om te komen tot een nieuw tripje, zijn uiteraard te krijgen bij ons secretariaat.

Frank

Carnaval in Denain

Nous avons ete là. Regardez!!!!
Foto verslag van een fransoos(klik maar) Het beste cluppie staat er helaas niet tussen. 'T was leuk, druk, warm, dorstig.

.

Eric

Bonjour Chers Amis

Het was weer een geweldige dag, de reis naar Frankrijk (Denain). Toch weer een leuke ervaring om met twee clubs Meepesant en NetZat op stap te gaan. Na de Bossche bollen ,kaas, worst, drop, nogeens worst, bier, wijn, koffie en de wc, de aankomst, klaar voor de optocht (een ieder zijn weg).
Gezien we na de optocht elkaar weer ontmoeten was het ook weer dubbel feest. (van de burgemeester mogen we het volgend jaar weer komen)
Ik wil namens mij en Meepesant juliie dan ook bedanken voor de uitnodiging.
We zien al weer naar uit voor de volgende ontmoeting op 1-juni-2003, in Mabeuge en doen we het nog eens over.

Roel

Vervolg Ouverturelure

Even nog een berichtje dat ik vond in de Nieuwsbode Woensdag 5 maart):

De carnavalsclub Net Zat bewees dat je gewoon tien mannen die ook maar enig benul van melodie en ritme hebben op een podium kunt zetten als een a-capella koor.
Hoezo, enig benul?

Martin

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 »

Mail ons | © 2007 NetZat