Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 »

Balkenbreier voor Jeroen

Jeroen van der Meer heeft uit handen van Prins Alfredo XVIII de Balkenbreier ontvangen.
Volkomen verrast en een klein beetje beduusd kreeg hij deze onderscheiding omgehangen.


Eric

Dommeldurpse Danssalon 2013

Kaartverkoop 073 656 55 88 of via
www.theaterdespeeldoos.nl
Theater de Speeldoos - Vliertstraat 6 - 5261 EL VUGHT


Eric

2-2 Tango wint Deun en Dender 2012

Acht deelnemers gingen de strijd met elkaar aan voor het beste carnavalslied van Dommelboarzedurp voor het carnavalsseizoen 2012/2013. 2-2 Tango ging verassend met de eerste prijs aan de haal. Het nummer heeft de titel "Houd oe eige nie in" , die is gelijk aan het nieuwe motto van DommelBaorzedurp. 2-2 Tango bestaat uit bestaat uit de zangers Harjan van den Brink en Peter Stupers en werd begeleid door Net Zat. Peter Stupers was afwezig deze avond wegens ziekte. Harjan maakte een onvergetelijke indruk op de jury en het publiek. Proficiat met het behalen van deze prijs! Het eigen nummer van Net Zat "Vind ik leuk" waarde helaas in de kelders van de rangschikking rond.


Eric

André Henskens verdient 't Strijkje 2012

Elk jaar komt dat moment weer waar NetZat vol trots iemand kan vereren voor alles wat deze voor ons betekend. Het was niet moeilijk om iemand daarvoor aan te wijzen en de keuze was dan ook snel gemaakt. Dit jaar komt deze eer volledig toe aan André Henskens!

André is tijdens en na zijn 8 jaar als adjudant van drie Alfredo's al vaker vereerd met verschillende onderscheidingen, maar toch zijn er genoeg redenen voor NetZat om hem eens in het zonnetje te zetten. Zoals iedereen wel weet repeteren wij in Zaal Moleneind waar André dan altijd als barman te vinden was tot in de late (of vroege) uurtjes. Deze zaal is omgetoverd tot een gezellige huiskamer waar we telkens weer terecht kunnen en ook na de repetitie gezellig blijven hangen. Nou is een NetZatter met een glas al snel een vrolijk mens, maar André wist dat met een kleine vette versnapering een NetZatter nog vele malen vrolijker kan zijn. Misschien past het niet bij iedereen in het schema om zijn/haar afgetrainde lichaam te behouden, de schaal kwam wel op. Er zijn veel punten op te noemen waarom nou juist Andre 't Strijkje verdient en niet het minste punt, het grote warme hart wat André ons altijd heeft toegedragen!
Omdat het weer niet mee wilde werken konden we helaas niet met de hele club André thuis verrassen en hem onder onze muzikale klanken meenemen naar Zaal Moleneind. Met een select gezelschap hebben we dit wel gedaan en bij aankomst in Zaal Moleneind waren daar oud winnaars van 't Strijkje, vriendjes van NetZat en prins Alfredo XVIII met zijn gevolg. Gelijk klonken verschillende nummers door de ruimte waarna de prins het strijkje uitreikte. Na dit officiële deel werd de avond verder voorgezet met een hapje en een drankje.

Sinds 2 jaar is er de mogelijkheid om "Vriendje van NetZat" te worden en ook dit jaar hebben we daar weer nieuwe aanmeldingen voor gehad. De aanwezige nieuwe vriendjes Mart Damen (veldwachter), William en Marco Vugts kregen door onze voorzitter hun vriendje speld opgespeld. En later tijdens de avond hebben we nog eens spontaan een aantal nieuwe vriendjes mogen verwelkomen.

Kortom een geslaagde avond waarna iedereen zijn weg door de sneeuw zonder kleerscheuren weer heeft teruggevonden om in een warm bedje te kruipen en verder af te kunnen tellen naar de carnaval.


Bertram

Kaartverkoop 073 656 55 88 of via
www.theaterdespeeldoos.nl
Theater de Speeldoos - Vliertstraat 6 - 5261 EL VUGHT

Bekijk foto's van Danssalon 2011


Eric

Uitnodiging Net Zat Concert

Weer een leuke zondagmiddag! Noteer maar in je agenda!


Eric

Winterfest

Nou da's leuk!!


Eric

Net Zat jeugd verheven tot carnavaleske adel

Nu kan de boel echt op zijn kop in Dommelbaorzedurp


Alice

De Knolderapen winnaar op Deun en dender 2011

Het was dit jaar heel spannend. De waarderingen van de jury lagen erg dicht bij elkaar. De nek aan nek race werd uiteindelijk gewonnen door de Knolderapen met het liedje: "Ik zal hier altijd blijven komen". Jaap van der Heijden zong het liedje dat geschreven werd door zijn vader erg overtuigend.
Een knappe tweede plaats was er voor CV Danmarzo, die overigens met de presentatieprijs aan de haal ging. Net zat behaalde de hoogste score voor het arrangement maar pakte uiteindelijk de derde plaats. Geertjan van den Heuvel en Jos Stoof zongen "De allermooiste" dat werd geschreven door Martin, Michel en Jeroen.

Eric

Eindejaars zweet!

Het was alweer zover, het jaar is omgevlogen dus is het weer tijd voor het eindejaarsfeest. Dit keer waren de bassen de gelukkige om dit te mogen organiseren. De uitnodiging was simpel om acht uur bij Ouwerkerk en neem je gymschoenen mee, op dat moment gaan "de raderen draaien" bij de NetZatters.
Iedereen eenmaal aangekomen en hun kopje koffie op konden we beginnen met een goede warming-up en hoe kan je dat nu beter doen dan met kegelen. Een zwaar onderschatte sport die meer respect verdient dan het nu krijgt. De mening werd ook snel bijgesteld toen het helemaal niet zo gemakkelijk bleek om negen kegels omver te krijgen of voor sommige zelfs om de bal ook maar één meter over de baan te laten rollen. Toen de meeste de smaak te pakken hadden hoorde je regelmatig een kreet van geluk dat wil dus zeggen dat iemand negen of eindelijk een kegel om heeft gekregen.

Na zo een dergelijke warming-up verdient iedereen wel een klein drankje om bij te komen van dat kegel geweld. Terwijl iedereen rustig bijkomt word de rest van de avond uitgelegd.

De groepen zijn gemaakt de spelen zijn duidelijk, beginnen maar! Overal vlogen de basketballen, voetballen, dart pijlen en sjoelstenen je om de oren. In de gymzaal was het zo hard mogelijk op de muur schieten! ja eigenlijk moest je door de gaten in een groot bord schieten, maar vele waren al blij als ze het bord raakten. Maar de volhouder wint en zo werden er toch flink wat punten bij elkaar gesprokkeld. Ook bij het basketballen werd er gegooid tot iedereen een lamme arm kreeg, maar wat kon dat iemand schelen we hebben muzikale-vakantie dus hoeven geen instrument te dragen. Binnen in de kantine was het sjoelen waar er flink wat punten te halen waren, maar dan moet je wel als een robot in een rap tempo alle stenen in de vakken schuiven. Er zouden zo een paar leden door kunnen naar de Nederlandse kampioenschappen sjoelen en misschien wel verder internationaal, ongekend talent! Dit konden we helaas niet zeggen van het darten, want dan moet je toch wel 180 kunnen gooien en dat is niet gebeurd.

Na de benodigde rotaties en iedereen al regelmatig zijn lichaamsvocht had bijgetankt aan de bar was het sportieve programma ten einde en begon het zware werk voor de organisatie. Terwijl iedereen gezellig bijkwam met een koud drankje was het optellen, vermenigvuldigen en delen voor de organisatie om de uitslag te berekenen. De 'varkens' groep hadden de avond gewonnen en bij de varkens zat ook de topscorer, Jeroen. Gelukkig kon iedereen de uitslag waarderen en werd er sportief op gereageerd, geen spreek koren of uitingen van ongenoegen. Dat siert de leden van NetZat. Gewoon een gezellige avond en niet vies van een druppeltje zweet.

Geniet van de verdiende rust en volgend jaar weer met frisse moed er weer met z'n allen tegenaan!


Bertram

« 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 »

Mail ons | © 2007 NetZat