Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »

Uitreiking Het Strijkje 2011


Eric

Koppel prinselijk onderscheiden

Het regende onderscheidingen op de feestelijke avond van "het Strijkje". De prins aan het woord:
"Beste Erik en Olaf.
Waarom heb ik de wens om jullie, vanuit mijn hart te onderscheiden?

- Omdat ik jullie, als leden van Net Zat, bijzonder waardeer doordat, als ik jullie zie, jullie altijd een glimlach op het gezicht hebben, De ware grimas voor het Carnaval!

- Omdat jullie best een beetje heel graag een onderscheiding ontvangen, maar dit niet echt van de grond komt

- En bovenal, omdat het gewoonweg erg moeilijk is om jullie sowieso te onderscheiden, en dat heeft alles te maken met jullie uiterlijke kenmerken.

Daarom, voor eens en voor altijd dan maar, gaan we vanavond voor iedere Dommelbaorzedurpse ingezetene hieraan een eind maken. Ja, ik onderscheid jullie heel graag, vanuit mijn hart. Maar ik heb er wel het volgende opgevonden, opdat ik niet alleen, maar iedereen in Dommelbaorzedurp jullie vanaf de Carnaval kunnen onderscheiden! De linkerhelft is voor Olaf, de rechter helft is voor Erik. "


Eric

Triangel eindelijk voor Frank - Bewijs van dank

Op vele fronten heeft Frank ontzettend zijn best gedaan. Uiteraard alles geheel zonder enig belang (of wel !). Oprecht verdiend dat zeker. Dit kleinood werd uitgereikt op het Net Zat Concert en versiert nu het kleinste kamertje in zijn huis. Voor een volgende kandidaat hoop ik dat de lucht er niet aan blijft hangen.
Met enige trots stuurde hij onderstaand fotootje als bewijs van dank.


Eric

Familie en Vriendenconcert 2011

Als je jarig bent dan geef je natuurlijk een feestje. Laat Net Zat nu afgelopen 1 oktober 2010, 25 jaar zijn geworden dus dat hebben wij gevierd tijdens ons jaarlijkse concert . Op 9 januari 2011 organiseerde Net Zat dit weer op bekende wijze in Zaal Moleneind. Muziek en vermaak werd op een leuke manier aan elkaar gepraat door Siebren van der Zee. In de pauzes werd de muziek verzorgd door Frans van Buuren. Daarnaast was de zaal versierd met allerlei attributen, foto's en kleding uit het leven van 25 jaar Net Zat.
De presentator van "petje op, petje af" was in de 1e pauze langsgekomen om de kennis over de geschiedenis van Net Zat onder de bezoekers te testen. De prijs : een jaar gratis abonnement "vriendje van Net Zat" werd gewonnen door Job Corten. In de andere pauze een ludiek optreden van Joep en Frank wat een geweldige invulling was op het zeer geslaagde familie- en vriendenconcert.
De triangel, de clubprijs voor een lid van Net Zat die zich in het afgelopen jaar zeer verdienstelijk heeft gemaakt, werd zeer verdiend gewonnen en uitgereikt aan de best pratende, organiserende, regelende, nooit op zijn mond vallende trombonist...... Frank.
Het was een speciaal muzikaal, gezellig feestje met een andere opstelling van de muzikanten in zaal Moleneind, waardoor de bezoekers meer zicht hadden op de leden van Net Zat. En wie wil nou niet in de spotlights staan. Bescheidenheid blijft troef.
Wij zien iedereen graag terug op 8 januari 2012.....Wij kijken er weer naar uit.


Martin

Dommeldurpse Danssalon 2011


Net Zat gaat ook dit jaar weer met veel plezier een Dommeldurpse Danssalon verzorgen. Na het succes van vorig jaar is iedereen van mening dat we een vervolg moeten geven aan het initiatief dat vorig jaar tot een fantastische opwarmer heeft geleid.
De avond wordt net als vorig jaar opgebouwd rond drie blokken muziek. Net Zat verzorgt de muziek en zijn daarbij het begeleidende orkest voor de 5 zangers die dit jaar de alom bekende liedjes ten gehore zullen brengen. Alle liedjes worden ook dit jaar weer geprojecteerd in de zaal zodat iedereen mee kan zingen. Net Zat zou Net Zat niet zijn als we ook nu weer zorg zouden dragen voor een aantal vermakelijke sketches. Zorgeloze goedbedoelde humor die de mens vrolijk stemt. Het gaat nergens over maar je hebt er dan ook alleen maar plezier van.
De gehele avond wordt wederom verzorgd in de Spiegelzaal van Theater de Speeldoos in Vught.

Kaarten zijn te verkrijgen aan de balie van het Theater of de website van Theater de Speeldoos www.theaterdespeeldoos.nl.

Michel

Kwekfestijn 2010

Eric

25 jaar Net Zat -Brugge

Michel

Overdracht

Eric

Eindjaarsfeest

Gisteravond hebben we het jaar weer afgesloten met ons traditionele eindjaars feest. Dit jaar georganiseerd door de dames van de trompetsectie met ondersteuning van Mik. Het was een gezellige avond met een goed verzorgde BBQ, het heeft ons aan niks ontbroken dus vanmorgen een lichtelijk gevoel van hoofdpijn.
Jawel.... We gaan nu genieten van een welverdiende vakantie en starten 3 september weer vol goede moed een nieuw sezoen.
Een bijzonder seizoen want 1 oktober2010 bestaan we 25 jaar! Wie had dat nou 25 jaar geleden bedacht. Dit jubileumweekend gaan we met z'n allen vieren in????????
Rust lekker uit want we krijgen weer een druk maar vast en zeker weer een gezellig jaar.
Fijne vakantie!!

Jolande

Strijkje 2010 voor Jos Stoof en Geertjan van den Heuvel

Carolien

« 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »

Mail ons | © 2007 NetZat