Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »

Triangel eindelijk voor Frank - Bewijs van dank

Op vele fronten heeft Frank ontzettend zijn best gedaan. Uiteraard alles geheel zonder enig belang (of wel !). Oprecht verdiend dat zeker. Dit kleinood werd uitgereikt op het Net Zat Concert en versiert nu het kleinste kamertje in zijn huis. Voor een volgende kandidaat hoop ik dat de lucht er niet aan blijft hangen.
Met enige trots stuurde hij onderstaand fotootje als bewijs van dank.


Eric

Familie en Vriendenconcert 2011

Als je jarig bent dan geef je natuurlijk een feestje. Laat Net Zat nu afgelopen 1 oktober 2010, 25 jaar zijn geworden dus dat hebben wij gevierd tijdens ons jaarlijkse concert . Op 9 januari 2011 organiseerde Net Zat dit weer op bekende wijze in Zaal Moleneind. Muziek en vermaak werd op een leuke manier aan elkaar gepraat door Siebren van der Zee. In de pauzes werd de muziek verzorgd door Frans van Buuren. Daarnaast was de zaal versierd met allerlei attributen, foto's en kleding uit het leven van 25 jaar Net Zat.
De presentator van "petje op, petje af" was in de 1e pauze langsgekomen om de kennis over de geschiedenis van Net Zat onder de bezoekers te testen. De prijs : een jaar gratis abonnement "vriendje van Net Zat" werd gewonnen door Job Corten. In de andere pauze een ludiek optreden van Joep en Frank wat een geweldige invulling was op het zeer geslaagde familie- en vriendenconcert.
De triangel, de clubprijs voor een lid van Net Zat die zich in het afgelopen jaar zeer verdienstelijk heeft gemaakt, werd zeer verdiend gewonnen en uitgereikt aan de best pratende, organiserende, regelende, nooit op zijn mond vallende trombonist...... Frank.
Het was een speciaal muzikaal, gezellig feestje met een andere opstelling van de muzikanten in zaal Moleneind, waardoor de bezoekers meer zicht hadden op de leden van Net Zat. En wie wil nou niet in de spotlights staan. Bescheidenheid blijft troef.
Wij zien iedereen graag terug op 8 januari 2012.....Wij kijken er weer naar uit.


Martin

Dommeldurpse Danssalon 2011


Net Zat gaat ook dit jaar weer met veel plezier een Dommeldurpse Danssalon verzorgen. Na het succes van vorig jaar is iedereen van mening dat we een vervolg moeten geven aan het initiatief dat vorig jaar tot een fantastische opwarmer heeft geleid.
De avond wordt net als vorig jaar opgebouwd rond drie blokken muziek. Net Zat verzorgt de muziek en zijn daarbij het begeleidende orkest voor de 5 zangers die dit jaar de alom bekende liedjes ten gehore zullen brengen. Alle liedjes worden ook dit jaar weer geprojecteerd in de zaal zodat iedereen mee kan zingen. Net Zat zou Net Zat niet zijn als we ook nu weer zorg zouden dragen voor een aantal vermakelijke sketches. Zorgeloze goedbedoelde humor die de mens vrolijk stemt. Het gaat nergens over maar je hebt er dan ook alleen maar plezier van.
De gehele avond wordt wederom verzorgd in de Spiegelzaal van Theater de Speeldoos in Vught.

Kaarten zijn te verkrijgen aan de balie van het Theater of de website van Theater de Speeldoos www.theaterdespeeldoos.nl.

Michel

Kwekfestijn 2010

Eric

25 jaar Net Zat -Brugge

Michel

Overdracht

Eric

Eindjaarsfeest

Gisteravond hebben we het jaar weer afgesloten met ons traditionele eindjaars feest. Dit jaar georganiseerd door de dames van de trompetsectie met ondersteuning van Mik. Het was een gezellige avond met een goed verzorgde BBQ, het heeft ons aan niks ontbroken dus vanmorgen een lichtelijk gevoel van hoofdpijn.
Jawel.... We gaan nu genieten van een welverdiende vakantie en starten 3 september weer vol goede moed een nieuw sezoen.
Een bijzonder seizoen want 1 oktober2010 bestaan we 25 jaar! Wie had dat nou 25 jaar geleden bedacht. Dit jubileumweekend gaan we met z'n allen vieren in????????
Rust lekker uit want we krijgen weer een druk maar vast en zeker weer een gezellig jaar.
Fijne vakantie!!

Jolande

Strijkje 2010 voor Jos Stoof en Geertjan van den Heuvel

Carolien

De Dommeldurpse Danssalon

Michel

Druk en gezellig Net Zat Concert

Dat je een succesformule niet moet veranderen bleek afgelopen zondag 10 Januari tijdens het jaarlijkse familie en vriendenconcert van Net Zat in een overvolle zaal Moleneind. Tijdens drie series werd het enthousiaste publiek overspoeld met warmte en sfeer. Frank Meeuwsen, lid van de organiserende commissie, sprak van een overweldigend succes.

We merken dat ons concert inmiddels een belangrijke plek inneemt op de Vughtse evenementenkalender. Naast de familie en vrienden ontmoeten we steeds meer andere Vughtenaren en buitenlui die ons clubke een warm hard toedragen.
Ook de creatieve invulling van de Pauzeacts brengt bij de toeschouwers een brede lach op het gezicht en is een niet meer weg te denken onderdeel van de middag. Net Zat bestaat dit jaar 25 jaar en is uitgegroeid tot een club die zich in Vught en omliggende moerassen regelmatig laat horen en zien. De Club is op dit moment hard aan het repeteren om op donderdag 11 februari een avondvullend programma aan u te verzorgen in de sfeer van een ouderwetse danssalon. In Theater De Speeldoos kunt u allen meezingen met nostalgische nummers. Als het familieconcert als referentie mag dienen dan zal ook dit weer een onvergetelijke avond worden, die u in aanloop van het Carnaval zeker niet mag missen.


Knarf

« 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »

Mail ons | © 2007 NetZat