Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »

Net Zat Concert 2010

Martin

Net Nie Zat wint presentatie prijs op het Kwekfestijn 2009

In 2008 gooide een diskwalificatie roet in het eten op het Kwekfestijn. Er werd veel over gesproken en krantberichten werden vaak met dit onderwerp gevuld. Dit jaar zijn de regelementen gelukkig aangepast en kon carnavalsvereniging Net Nie zonder belemmering verder met Net Zat.
Zo onstond een geweldige act waarop alle creativiteit is losgelaten en tot in details werd uitgewerkt.
"Wij gaan naar de Taptoe" heet het nummer dat overigens in de muziekwaardering op de 12e plaats eindigde. Deze "net nie" finale plaats levert als troostprijs een envelop met "net nie" genoeg consumptie bonnen op. Maar dat kon de pret geenszins drukken. De presentatieprijs daar was het om te doen.

Eric

Deun en Dender

Het is weer de eerste zaterdag van november, het begint weer helemaal te kriebelen. Het carnavalsseizoen gaat weer beginnen. We beginnen dit traditioneel met Deun en Dender, de verkiezing van het Dommeldurpse carnavalslied voor het carnaval van 2010.
Na een gezellige voorbereiding, goed gevulde magen, verschillende keren optreden staan we aan het eind van de avond op een gedeelde 4e plaats voor het lied en een mooie 3e prijs voor de presentatie. Kortom een hele gezellige avond en een mooie prestatie!

Jolande

Kennedymars in Someren

In juli optreden met Net Zat komt niet zo vaak voor maar voor een uitnodiging, uit Someren, om op te treden bij de intocht van de Kennedymars (wandeltocht 80 km) bleek de animo groot.
Het is een leuke afsluiting van het seizoen.
Nadat we de auto's geparkeerd hebben wandelen we richting het centrum in Someren. Bij het bordje van de laatste 500 meter hebben we de muziekinstrumenten ter hand genomen en met muziek richting de finish gewandeld. Deze straat heben we verschillende malen op en neer gewandeld met muziek. Helaas mochten we van de speaker, de Frans Elissen van Someren niet meer met muziek over de finish dus ....geen medaille voor ons.
Op deze zeer warme dag, de temperatuur liep op tot 30 graden en het zonnetje scheen fel, heb ik toch wel een paar opmerkelijke constateringen gedaan:

- Het is voor het eerst dat bij Net Zat een tree fris het wint van een tree bier.
- Het lied de groentespecialist zijn vruchten begint af te werpen. Heel Net Zat stort zich op de bananen, komkommers en worteltjes. Zelfs....Bertram
- De gebroeders Corten toch te onderscheiden zijn aan hun kuiten...
- De benen van Jordi wel erg hard weerkaatsen in de zon.
- Net Zat lekker kan genieten van een ijsje!
- Wij nog hard moeten oefenen op onze looppatronen.
-Tot slot, kom ik tot de eindconclusie dat het publiek en de wandelaars en daar draait het uiteindelijk allemaal om, wel van onze muziek konden genieten.

Jolande

Koninginnedag in Vught

Koninginnedag valt dit jaar precies midden in de meivakantie, waardoor veel Net Zatters niet aanwezig kunnen zijn. Betekent dit dat we niet kunnen optreden dit jaar? Dat zou toch erg jammer zijn want Koninginnedag is de gezelligste dag van het jaar in Vught.
Gelukkig is de oplossing snel gevonden. Wegens groot succes in Zoelen hebben we weer gezocht naar een samenwekingsverband met Danmarzo. We zullen ook in Vught optreden als Danmarzat en wel met een orkest van 31 personen!!! Herrie genoeg zullen we maar zeggen.
We hebben 2 x opgetreden, vooral bij het Geveltje wisten we van geen ophouden. Het weer was prachtig , daarna dus nog maar enkele glaasjes gedronken als afsluiting.
Kortom: het was weer een hele gezellige dag.

Jolande

Net Zat Concert 2009

Martin

Strijkje 2009 is voor Jordy Akkermans


Het was een grote verrassing voor 'onze' Jordy Akkermans die op vrijdag 6 februari het Strijkje kreeg uitgereikt van Net Zat door onze enige echte eigen Z.D.H. Prins Alfredo XVII.
Inmiddels is hij echt onze eigen Jordy geworden. Begonnen als invaller zo nu en dan met zijn sousafoon en in de loop der tijd was hij er eigenlijk vaker wel dan niet. Trouwe bezoeker van elke repetitieavond op de vrijdag in zaal Moleneind.
Enthousiast, muzikaal en bovenal gezellig, met een jeugdig elan...


Zelf had hij geen weet wat hem die avond te wachten stond. Samen met zijn andere cluppie: De Knolderapen, stond hij keurig te wachten tot hij een seintje kreeg dat ze konden spelen die avond. En wat een verrassing toen hij het Strijkje kreeg uitgereikt.
Het was weer een bijzonder gezellige en geslaagde avond, en zoals Jordy later nog vertelde....hij had dat laatste biertje niet meer moeten nemen....hij heeft de zaterdag dus nog kunnen nagenieten.......

Carolien

Krantenknipsels

Martin

Net Zat krijgt dun Bertus

Eric

Triangel

Tsjonge, tsjonge, tsjonge, ja ik ben inmiddels weer op aarde beland. Ik ben weken sprakeloos, beduusd, ontroerd, van mijn apropos geweest. Ik liep natuurlijk met mijn hoofd in de wolken en gruwelijk trots en wel zo trots als een hond met wel zeven van die dingen. Want het gebeurt me waarschijnlijk maar een keer in mijn leven dat ik onderscheiden wordt met de triangel, het kleinood dat iedere Net Zatter wil verdienen en het is me inmiddels duidelijk dat er altijd een paar zullen zijn die het gevoel wat je krijgt bij het ontvangen van een triangel, NOOIT zullen meemaken, maar dat terzijde. Ik ben er hartstikke blij mee en ben inmiddels ook al in overleg met een bouwbedrijf welke muur dragend is zodat deze de triangel kan houden. Nou en dat vergt erg veel tijd. Er is mij beloofd dat het allemaal goed komt.
Net Zat bedankt!!!!!
Jack.

Jack

« 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »

Mail ons | © 2007 NetZat