Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 »

Eindjaarsfeest

Gisteravond hebben we het jaar weer afgesloten met ons traditionele eindjaars feest. Dit jaar georganiseerd door de dames van de trompetsectie met ondersteuning van Mik. Het was een gezellige avond met een goed verzorgde BBQ, het heeft ons aan niks ontbroken dus vanmorgen een lichtelijk gevoel van hoofdpijn.
Jawel.... We gaan nu genieten van een welverdiende vakantie en starten 3 september weer vol goede moed een nieuw sezoen.
Een bijzonder seizoen want 1 oktober2010 bestaan we 25 jaar! Wie had dat nou 25 jaar geleden bedacht. Dit jubileumweekend gaan we met z'n allen vieren in????????
Rust lekker uit want we krijgen weer een druk maar vast en zeker weer een gezellig jaar.
Fijne vakantie!!

Jolande

Strijkje 2010 voor Jos Stoof en Geertjan van den Heuvel

Dit jaar is het alom begeerde Strijkje uitgereikt aan twee personen: Jos Stoof en Geert-Jan v/d Heuvel.
Beiden carnavalsdieren in hart en nieren. Geert met een oranje JJ hart en Jos met een rood-wit-geel-Meepesant hart. Beiden bestuurders pur sang. En beide fanatieke tennissers.
Ze hebben hun sporen al meer dan ruim verdiend als het gaat over de Deun en Dender. Dit festival heeft voor beiden een bijzondere betekenis. Wist u dat Jos bijvoorbeeld zijn vrouw Astrid ten huwelijk heeft gevraagd tijdens de D&D toen nog in St Joris. Wist u bijvoorbeeld dat Geert met Wrom ok nie de D&D in 1987 heeft gewonnen met "D'n Dommeldurper" (wie kent het nog?) en Jos de eeuwige tweede is geweest met Odarodle. Beiden hebben al menig liedje vereeuwigd op cassettebandjes dan wel CD.
De laatste jaren zijn Jos en Geert het vertrouwde gezicht van Net Zat tijdens de D&D. Geregeld zijn ze uitgeroepen tot beste zangers. "Zuiver en goed verstaanbaar" is vaak de beoordeling geweest. Ze zijn daar beiden erg trots op. Vooral Jos geniet ervan om de andere zangers achter zich te laten.


Net Zat heeft natuurlijk veel waardering voor beiden en wilde ze deze avond bedanken voor bewezen diensten. Samen met Meepesant en Prins en Gevolg heeft Net Zat dan ook deze avond muzikaal opgeluisterd, en tot in de late uurtjes was het wederom een gezellig carnavalesk samenzijn. Net Zat hoopt ook de komende jaren een beroep te kunnen blijven doen op beide zangers voor de Deunen dender. Want wat is Net Zat bij de Deun en dender tegenwoordig zonder Jos en zonder Geert ?
Daarnaast zien we beiden terug in de nabije toekomst: Zoals de meesten al weten is Net Zat een nieuw project gestart: "D'n Dommeldurpse Danssalon" . Ook Geert en Jos zullen hierin een prominente rol vervullen. "Bij ons in de Jordaan", "Het dorp" en "Meisjes met rode haren" zullen ze op een bijzondere manier vertolken.

Voor alle bewezen diensten, gezelligheid en klets verdienen beiden de onderscheiding. Het zal duidelijk zijn dat we niet de keuze voor één van beiden konden maken anders zouden we met een sjeloerse zanger zitten en da kunnen we nie gebruiken!!

Carolien

De Dommeldurpse Danssalon


Op donderdagavond 11 februari verzorgt Net Zat in de Spiegelzaal van theater de Speeldoos een gezellige meezingavond als start van het Carnaval 2010.
Vorig jaar tijdens het carnaval kwam een aantal leden op het idee dat het verzorgen van een muzikale avond in het Prinsenhof wel eens een prachtige aanvulling zou kunnen zijn op het Dommeldurpse Carnavalsprogramma. Het idee werd voorgelegd aan Harry Salfishberger, directeur van het theater, die meteen enthousiast reageerde. De Dommeldurpse Danssalon was geboren. In september werd met de daadwerkelijke voorbereiding begonnen. De wilde ideeën werden omgezet in een concreet programma.
De Spiegelzaal wordt speciaal voor deze avond omgebouwd in de sfeer van een oude danssalon. In deze sfeer zal Net Zat een zangeres, Petra Kuijpers, en twee zangers, Geert Jan van den Heuvel en Jos Stoof, muzikaal begeleiden. Siebren van de Zee treedt op als spreekstalmeester.
Tijdens de avond worden alleen bekende nummers ten gehore gebracht. Allemaal liedjes die iedereen mee kan zingen. Dat is ook de bedoeling en mocht iemand de tekst niet precies kennen dan is dat geen probleem want alle teksten worden in de zaal geprojecteerd. Naast de muziek is er bij concerten van Net Zat ook altijd plaats voor humor. In de pauzes voor de muzikanten kunt u rekenen op andere vermakelijke optredens..
Net zat presenteert u een heerlijke avond waarbij u ontvangen wordt met een consumptie en waarbij iedereen een herinneringsembleem ontvangt. De avond duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur. Kaartjes kosten € 7,50 en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij theater de Speeldoos.

Michel

Druk en gezellig Net Zat Concert

Dat je een succesformule niet moet veranderen bleek afgelopen zondag 10 Januari tijdens het jaarlijkse familie en vriendenconcert van Net Zat in een overvolle zaal Moleneind. Tijdens drie series werd het enthousiaste publiek overspoeld met warmte en sfeer. Frank Meeuwsen, lid van de organiserende commissie, sprak van een overweldigend succes.

We merken dat ons concert inmiddels een belangrijke plek inneemt op de Vughtse evenementenkalender. Naast de familie en vrienden ontmoeten we steeds meer andere Vughtenaren en buitenlui die ons clubke een warm hard toedragen.
Ook de creatieve invulling van de Pauzeacts brengt bij de toeschouwers een brede lach op het gezicht en is een niet meer weg te denken onderdeel van de middag. Net Zat bestaat dit jaar 25 jaar en is uitgegroeid tot een club die zich in Vught en omliggende moerassen regelmatig laat horen en zien. De Club is op dit moment hard aan het repeteren om op donderdag 11 februari een avondvullend programma aan u te verzorgen in de sfeer van een ouderwetse danssalon. In Theater De Speeldoos kunt u allen meezingen met nostalgische nummers. Als het familieconcert als referentie mag dienen dan zal ook dit weer een onvergetelijke avond worden, die u in aanloop van het Carnaval zeker niet mag missen.


Knarf

Net Zat Concert 2010

Waarom zou je iets vervangen dat goed is, dus ook dit jaar weer een Familie- en Vriendenconcert, nu op zondag 10 januari 2010, aanvang om 14.00 uur in Zaal Moleneind. Wederom gepresenteerd wordt door Siebren vd Zee. Een oud "Dommeldurps spreekwoord" zegt: "Zet de bluumkes op z'n tijd is lekker buiten". Nou daar wil Net Zat zich carnavalesk graag bij aansluiten. Kortom het kleurrijk thema voor het concert van dit jaar laat zich raden..? De bluumkes voor het concert zijn muzikaal zo geschikt, zodat er een fleurig, kleurig blauw en geel boeketje ontstaat. En met uw medewerking moet dat zeker lukken. Waar het om gaat is dat we er met zijn allen weer een gezellige middag van maken. Voel je dus zeker uitgenodigd om ons concert te bezoeken, wij zien je graag komen.
.

Martin

Net Nie Zat wint presentatie prijs op het Kwekfestijn 2009

In 2008 gooide een diskwalificatie roet in het eten op het Kwekfestijn. Er werd veel over gesproken en krantberichten werden vaak met dit onderwerp gevuld. Dit jaar zijn de regelementen gelukkig aangepast en kon carnavalsvereniging Net Nie zonder belemmering verder met Net Zat.
Zo onstond een geweldige act waarop alle creativiteit is losgelaten en tot in details werd uitgewerkt.
"Wij gaan naar de Taptoe" heet het nummer dat overigens in de muziekwaardering op de 12e plaats eindigde. Deze "net nie" finale plaats levert als troostprijs een envelop met "net nie" genoeg consumptie bonnen op. Maar dat kon de pret geenszins drukken. De presentatieprijs daar was het om te doen.

Eric

Deun en Dender

Het is weer de eerste zaterdag van november, het begint weer helemaal te kriebelen. Het carnavalsseizoen gaat weer beginnen. We beginnen dit traditioneel met Deun en Dender, de verkiezing van het Dommeldurpse carnavalslied voor het carnaval van 2010.
Na een gezellige voorbereiding, goed gevulde magen, verschillende keren optreden staan we aan het eind van de avond op een gedeelde 4e plaats voor het lied en een mooie 3e prijs voor de presentatie. Kortom een hele gezellige avond en een mooie prestatie!

Jolande

Kennedymars in Someren

In juli optreden met Net Zat komt niet zo vaak voor maar voor een uitnodiging, uit Someren, om op te treden bij de intocht van de Kennedymars (wandeltocht 80 km) bleek de animo groot.
Het is een leuke afsluiting van het seizoen.
Nadat we de auto's geparkeerd hebben wandelen we richting het centrum in Someren. Bij het bordje van de laatste 500 meter hebben we de muziekinstrumenten ter hand genomen en met muziek richting de finish gewandeld. Deze straat heben we verschillende malen op en neer gewandeld met muziek. Helaas mochten we van de speaker, de Frans Elissen van Someren niet meer met muziek over de finish dus ....geen medaille voor ons.
Op deze zeer warme dag, de temperatuur liep op tot 30 graden en het zonnetje scheen fel, heb ik toch wel een paar opmerkelijke constateringen gedaan:

- Het is voor het eerst dat bij Net Zat een tree fris het wint van een tree bier.
- Het lied de groentespecialist zijn vruchten begint af te werpen. Heel Net Zat stort zich op de bananen, komkommers en worteltjes. Zelfs....Bertram
- De gebroeders Corten toch te onderscheiden zijn aan hun kuiten...
- De benen van Jordi wel erg hard weerkaatsen in de zon.
- Net Zat lekker kan genieten van een ijsje!
- Wij nog hard moeten oefenen op onze looppatronen.
-Tot slot, kom ik tot de eindconclusie dat het publiek en de wandelaars en daar draait het uiteindelijk allemaal om, wel van onze muziek konden genieten.

Jolande

Koninginnedag in Vught

Koninginnedag valt dit jaar precies midden in de meivakantie, waardoor veel Net Zatters niet aanwezig kunnen zijn. Betekent dit dat we niet kunnen optreden dit jaar? Dat zou toch erg jammer zijn want Koninginnedag is de gezelligste dag van het jaar in Vught.
Gelukkig is de oplossing snel gevonden. Wegens groot succes in Zoelen hebben we weer gezocht naar een samenwekingsverband met Danmarzo. We zullen ook in Vught optreden als Danmarzat en wel met een orkest van 31 personen!!! Herrie genoeg zullen we maar zeggen.
We hebben 2 x opgetreden, vooral bij het Geveltje wisten we van geen ophouden. Het weer was prachtig , daarna dus nog maar enkele glaasjes gedronken als afsluiting.
Kortom: het was weer een hele gezellige dag.

Jolande

Net Zat Concert 2009

Thema van het familie- en vriendenconcert op 11 januari van dit jaar was "Unne knipôôg naor Oeteldonk".
De keuze van het thema was niet verwonderlijk gezien het feit dat in de afgelopen maanden bij verschillende evenementen het onderscheid tussen Dommelbaorzendorp en Oeteldonk in beeld is gekomen. Onder andere werd Net Zat bij het Kwekfestijn gediskwalificeerd omdat het geen Oeteldonkse clubske was. Tijdens de keuze van het Vughtse jubileumnummer voelden een aantal clubs uit Dommelbaorzendurp zich in de kou gezet door een Oeteldonkse jury. Wat nu wel of niet terecht was vinden wij van minder belang.

De woorden van meneer Mertens, tijdens de ontvangst het 1e jubileumboek, nog vers in het geheugen: "ik krijg traonen in mun ôgen als ik hoempapamuziek hoor " past precies waar het om gaat. En dat we met elkaar plezier kunnen maken en dat is wat wij tijdens dit concert hebben laten horen.

Het druk bezochte concert in zaal Moleneind had naast de muzikale invulling ook de traditionele pauzenummers weer in het programma staan. Tijdens de eerste pauze was daar het optreden van Marinierskapel van Net Zat.

Frank en Joep gaven een exercitie weg waar menig militairkapel zijn vingers bij af zou likken. Ritme en balans waren prima op elkaar afgestemd. Tijdens de 2e serie was ruimte vrijgemaakt voor het uitreiken van de triangel. Dit kleinood is voor iemand bestemd uit de club die zich het afgelopen jaar heel verdienstelijk heeft gemaakt. Dit jaar werd hij na zeer veel lovende woorden uitgereikt aan onze kredietmanager Joep. Diep ontroerd werd de triangel na dankzegging door Joep in ontvangst genomen. Na de 2e serie stond het optreden van 6 echte mannen van Net Zat: Lawn Chair Drill Team gepland. Passend in elke taptoe werden de bezoekers van het 16e concert getrakteerd op een wervelende show. Jos Stoof zong nog het Deun en Denderlied en het jublieumnummer van Net Zat met en zonder Joep.
Nadat presentator Siebren van der Zee het laatste nummer Over and Out had aangekondigd en Net Zat in polonaise het nummer had gespeeld kan gezegd worden dat we kunnen terugkijken op een concert waarvan onze ugskes zijn gaon fonkelen ook al was ut mee unne knipôôg naor Oeteldonk.

Martin

« 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 »

Mail ons | © 2007 NetZat