Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »

Paula

T'is weer gelukt

Jolande

Grote trom in goede handen.

Beste meneer Jack,

Blijf jij nog maar even carnavallen in de kroeg. Dan let ik wel op de grote trom.
Welterusten.....

Job

Net Zat Concert 8 januari 2006

Martin

C.V. Houdoe en Bedankt haalt met Net Zat de aanmoedigingsprijs op het Kwekfestijn

Eric

se Plaats Deun en Dender 2005

Eric

Deun en Dender 2005

We hebben tijdens de Deun en Dender een zeer verdienstelijke tweede plek gehaald met het nummer Blauw en geel. Net 2 puntjes achterstand op de winnaar de Knolderapen die 264 punten van de jury kregen. Niet onvermeld mag blijven is dat Joske, met allemaal 9-s, de beste zanger van de avond was. Keigoed!!! En natuurlijk een rede om hem alweer te contracteren voor volgend jaar. Verder kan ik spreken van een zeer gezellige avond met als hoogtepunt de gezongen versie van ons nummer in Schuttershof. Daar krijg ik kiepevel van. Op naar de Kwek!


Jeroen

Deun en Deinder 2005

Zo weer een beetje bekomen van gisteravond, wil ik toch nog even een kort napraatje houden. Het praatje veuraf is er bij ingeschoten, niet dat jullie daar wakker van liggen, vandaar nu achteraf. Ik denk dat we kunnen terugkijken op een gezellige dag. Om te beginnen met ons jaarlijks opwermmertje, het inspelen, de laatste puntjes op de i, het gezamelijk eten, blijkt dit alles toch een goede ondergrond te zijn om iedereen het Blauw-Gele gevuul mee te geven. Iedereen heeft tijdens het optreden met al zijn enthousiasme, gespeeld, gezongen en gedanst, ik ben trots op jullie! We hebben tenslotte een fantastische 2e plaats behaald. Iedereen bedankt en we gaan er volgende week bij het Kwekfestijn weer vol tegenaan.

Jolande

DEUN & DENDER en KWEKFESTIJN

Eric

Dag van de Ouderen

1 oktober was de dag van de ouderen. Met "Sierra madre" en "Gij bent mijn botterbloem" en "Du kannst nicht immer siebzehn sein" krijgt Net Zat bij de oudjes van Antoniegaarde in Den Bosch de handjes weer tegen elkaar. Stralende gezichten genoten van de muziek. Sommigen zelfs waagden hun stramme botten aan een walsje. Leuke dag voor hen maar ook zeker voor ons.
Dankbaar optreden.

Eric

« 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »

Mail ons | © 2007 NetZat