Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »

DEUN & DENDER en KWEKFESTIJN

Eric

Dag van de Ouderen

1 oktober was de dag van de ouderen. Met "Sierra madre" en "Gij bent mijn botterbloem" en "Du kannst nicht immer siebzehn sein" krijgt Net Zat bij de oudjes van Antoniegaarde in Den Bosch de handjes weer tegen elkaar. Stralende gezichten genoten van de muziek. Sommigen zelfs waagden hun stramme botten aan een walsje. Leuke dag voor hen maar ook zeker voor ons.
Dankbaar optreden.

Eric

20 jarig bestaan

20 jaar later aan de keukentafel achter de labtop zonder snoertjes, de techniek gaat hard, krijg ik toch wel nostalgische trekjes. Waarom vandaag? Morgen is het de dag!! Hoezo zullen veel mensen denken. Laat ik het uitleggen.
10 en 11 september naar onze hoofdstad (van Nederland) geweest met Net Zat. Een geweldig weekend met de Wallen, Pizza eten op de grachten, Schreierstoren!!!, de Vier Azen, de Wegwijzer en de cursus rietdekken. Maar,

1 OKTOBER BESTAAT NET ZAT TWINTIG JAAR.

Gisteren werd ik gebeld door onze voorzitster. Kom je morgen, vandaag dus, wat eerder naar de repetitie want we geven een gebakje met koffie of thee voor de repetitie en daarna een borreltje?


In 1985 begon het allemaal na de trainingen bij VVC van heren 4 of 5. Leek ons wel leuk om met carnaval in Oeteldonk een partijtje te blazen met een eigen clubke. De naam was snel gekozen: NET ZAT

Het eerste jaar gelijk op het NOS-journaal. De vriendenclub van weleer is nog steeds intact. De mannen, ja alleen mannen, van weleer waren: Jan, Jos, Marcel, Rupert, Michel, Olaf, Eric C, Sjoerd en Martin.
Nu 20 jaar later blazen, trommelen en slaan 22 vrouwen en mannen bij Net Zat. En het is nog steeds een vriendenclub waar gezelligheid nog steeds naast muziek maken heel hoog in het vaandel staat.

1 oktober 1985 is dus volgens de geschiedschrijvers de oprichtingsdatum van ons clubke. 1 oktober 2005 een datum om ff terug te kijken. Dit wou ik ff kwijt.

Sjoerd

Aanhangmeiden

Frank

EindFeest

Het was weer een superavond. Elk jaar worden we weer verrast door de creatieve uitspattingen van onze leden. Dit jaar was de "aanhang" aan de beurt om het jaarlijkse spectakel te organiseren. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er maar liefst 6(!) vergaderingen aan het feest vooraf gingen. Alles was dan ook tot in de puntjes geregeld. Een toffe Batedeiraworkshop van Gert-Jan, mooie kaasmeisjes, een echte Henny Huisman in zijn winkeltje en superacts. Met als uitsmijter onze eigen Tina Turner in mannenslip. Kortom weer een hoogtepunt in onze geschiedenis die volgend jaar zeker overtroffen gaat worden door de trombonesectie!!


Jeroen

Voorzitster opgesloten

Eric

t Strijkje

Alweer voor de derde maal wordt deze bijzondere trofee uitgereikt. Tiny en Han van der Bruggen en Yvonne Loderus mochten deze onderscheiding al eerder ontvangen. Zo speciaal is deze onderscheiding omdat zij alleen uitgereikt wordt aan een persoon die Net Zat op bijzondere wijze een warm hart toedraagt. Een strijkplank is synoniem voor Net Zat. Al jaren gaat Net Zat niet zonder dit hulpmiddel op stap. De trofee "Ut strijkje" is uit die gedachte ontstaan. Dit jaar is de trofee voor Siebren van der Zee, die telkens weer met vooral veel plezier ons beruchte concert aan elkaar praat. Vrijdag werd hij verrast met een vipbehandeling en mocht hij de trofee ontvangen uit handen van "de prins". Samen met carnavalsclub Danmarzo werd de avond muzikaal opgeluisterd. En er werd tot in de late uurtjes al "gedebatteerd" over de mogelijke kandidaten van volgend jaar.

Eric

ff ondergedoken

Nee, nee trouwe fans geen zorgen, ik ben er nog, blijf alleen nog ff ondergedoken in mijn zomer residentie. Voor al die fijne muziekvrienden waarvan het netvlies slechts nog een vervaagd beeld geeft van mijn toch wel altijd aanwezige en opvallend tronie, deze herinnering. Bijbestellingen tot aan 50-70 formaat zijn mogelijk, voorzien van krabbel.

Frank

Net Zat wint Deunen Dender


Eric

Danmarzat in Zoelen

Voor de gelegenheid smolten twee Vughtse clupkes, NET ZAT en DANMARZO samen tot een groot orkest DANMARZAT. Samen in een bus togen zij naar het dweilorkestenfestival in ZOELEN. In smetteloos wit lieten deze 31 muzikanten wel een heel bijzondere klank achter in dit zonovergoten Betuwse dorp. Volgens mij is op dit moment de echo van Danmarzat nog te horen.


Eric

« 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »

Mail ons | © 2007 NetZat