Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

.


Eric
Gepost: 20-01-24 @ 12:52

't Strijkje 2024

Ennnn ......'t Strijkje gaat dit jaar met lof naar de presentatiecommissie Kwek.
Met verve verdient.
Proficiat!


Eric
Gepost: 20-01-24 @ 12:32


Eric
Gepost: 06-12-23 @ 15:55

Ouverturelure 2023

Een gezellige start van carnaval 2023
We hebben het een aantal keer moeten missen maar dit jaar heeft Net Zat samen met Kunst en Vriendschap en Theater de Speeldoos weer een mooie Ouverturelure op de planken gebracht, aan elkaar gepraat door Jan van der Els en Michel Wouters. Op vrijdagavond kon een volle zaal genieten van muziek, zang en flauwekul. Een aaneenschakeling van herkenbare nummers ten gehore gebracht door het orkest van Kunst en Vriendschap en Net Zat. Bekende meezingers werden gezongen door Jony van Beers en Ronald Schenk. De teksten werden geprojecteerd en dit maakte dat de zaal uit volle borst mee kon zingen. De flauwekul werd verzorgd door De Kaoter is veur Laoter met een onnavolgbare paarden-act en de heren van Net Zat die als koor twee nummers zongen, onderbroken door een tranen trekkend gedicht.
De reacties op het programma waren erg positief, Dommelbaorzendurp heeft zich van zijn goede kant laten zien!

Michel
Gepost: 04-03-23 @ 10:53

Wè mooi

Wè mooi is Oeteldonk toch versierd. Kèk dan da banier!
Veur iedereen een gezellige Carnaval.


Eric
Gepost: 13-02-23 @ 21:08

Karnavalskriebel Concert Indegat

Carnaval nadert met rasse schreden. Er zijn dan ook diverse voorfeesten. Dit jaar hebben we een uitstapje naar Indegat (Boxtel) gemaakt, daar werd het Karnavals kriebelconcert georganiseerd door de band ‘Agge mar van huis af bent’ in grandcafé Rembrandt. Er waren weer hele andere clubkes en andere genres muziek maar we hebben daar met onze muziek toch een feestje kunnen maken. Kortom we zijn er klaar voor. Laat de Carnaval maar komen.


Jolande
Gepost: 03-02-23 @ 20:58

Dun Opmaot

Zondag 29 januari waren we uitgenodigd dun Opmaot, het presentatieconcert van de Knolderapen.
Hier konden we onze nieuwe carnavalsliedjes ten gehore brengen. Ook al gingen niet alle nootjes even goed, oorzaak nootjes lezen vanaf het kleine boekje, toch een gezellige middag. Ook bij Net Zat zijn tegenwoordig de leesbrilletjes talrijk aanwezig/nodig.


Jolande
Gepost: 05-02-23 @ 20:53

Triangel voor Mik

Op de 2e zondag van het nieuwe jaar, 8 januari hield carnavalsvereniging Net Zat haar jaarlijkse concert in de foyer van De Speeldoos. Traditiegetrouw werden er 3 series muziek gebracht met 2 pauzenummers er tussen. Een mannen-act en de winnaars van het Frans-Duits weekend van het Net Zat. De middag was weer een heerlijke carnavaleske opening van het jaar 2023. Jaap van der Heijden, Olav Pijnenburg en Jos Stoof zorgde met hun zang, onder begeleiding van Net Zat, voor een heerlijke sfeer in de Foyer.
Naast de felbegeerde triangel, die uitgereikt werd aan het Net Zat-lid Marleen Baks, werd ook ‘Het Strijkje’, uitgereikt. Deze onderscheiding reikte prins Alfredo XXI uit aan Mik Wolkers. Mik zorgt al jaren voor de ludieke uitingen rondom Net Zat.


Eric
Gepost: 12-01-23 @ 20:46

Net Zat Concert

2023!
Het nieuwe jaar begint zoals gewoonlijk met ons Net Zat concert op de 2e zondag van januari.
2021 en 2022 kon dit concert niet doorgaan vanwege de beperkende maatregelen.
Maar in 2023 kunnen we er weer tegenaan. Aan de opzet van het concert is niks veranderd 3 series muziek met veel zang. De zangers Jaap en Olav, John en Dave, Monique en Martin en Jos kregen de keeltjes goed los en het publiek deed gezellig mee.
De pauzes werden opgevuld door het Net Zat mannenkoor en de winnende act van de bonte avond van ons 37 jarig jubileumweekendje in the place to be Heeten in de buurt van Deventer.
Door Michel werd ook nog de felbegeerde ‘Triangel’ uitgereikt aan de vrouw met de pretoogjes Marleen Baks.
Het ‘Strijkje’ is door Prins Alfredo de XXI uitgereikt aan onze home designer van banners en uitnodigingen Mik Wolkers.
Het blijkt dat deze formule nog steeds goed werkt. Het was een gezellig en goed bezocht concert.


Jolande
Gepost: 11-01-23 @ 20:37

Oliebolleblaos

Zaterdag 10 december.
Het jaar is weer bijna voorbij. Danmarzo organiseert dan hun jaarlijkse Oliebollenblaas. Ook al is het wat vroeger als anders, de oliebollen smaakte heerlijk en het was een goede repetitie voor ons Net Zatconcert. Een gezellige avond met diverse andere clubjes en een spontane versie van Sapperdiosia achter de coulissen ingezet door Frank, die oversloeg naar de foyer waar de mensen spontaan begonnen mee te zingen.


Jolande
Gepost: 13-12-22 @ 20:30

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Mail ons | © 2007 NetZat