Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »

Gezocht kandidaten

OPLEIDINGSTRAJECT TOT LOGISTIEK MEDEWERKER
OF TE WEL ASSITENT DRANKVERZORGER

Voorwaarde: blijf te allen tijde vriendelijk, wat er ook gebeurt

1. Jack start van het "HET LAPRITUEEL"
2. Jack vraagt aan iedereen of zij/hij mee wil lappen
3. Vraagt ook wat zij/hij graag wil drinken (drankwensen)
4. Jack vinkt de bijdragen af op het daarbij behorende lijstje
5. De drankwensen dien jij aan te geven op een daarbij passende lijst (volg hier voor de aanwijzingen van Jack)
6. Loop altijd met Jack mee op het moment dat er besteld moet worden (goed in de gaten houden)
7. Let op de juiste bestelling
8. Let op de "non-lappers", niet mee lappen wil namelijk zeggen: géén drank!
9. Let op zure gezichten, zij hebben in de meeste gevallen geen of te weinig drank gehad
10. Let op lege glazen, het kan zijn dat het tijd wordt voor een nieuw rondje.
11. Blijf vriendelijk vragen of mensen nog steeds hetzelfde willen consumeren
12. Tussentijdse wijzigingen van drankwensen dienen aangepast te worden op het lijstje
13. Let op consumpties die overblijven. Indien dit het geval is wordt het aantal in de volgende bestelling in mindering gebracht.
14. Jack waakt over de potinleg
15. Blijf altijd leuk aan de bar, dit levert vaak een extra consumptie op
16. Blijf bij Jack in de buurt, verlies hem niet uit het oog

nieuwe assistent logistiek managers kunnen zich melden bij Jack.
Hoe meer er zijn des te minder dorst.

Jack
Gepost: 13-02-07 @ 16:50

Vijfde "Strijkje" naar Marleen.

Slechts 1uur van tevoren is de man van Marleen ingelicht over wat er die avond ging gebeuren. Nadat we de enthousiaste man van Marleen hadden opgehaald gingen we
Marleen op haar werk verassen. Met een paar trompet klanken kwamen we binnen in café Het Tolhuis waar ze die avond tot 02.00 uur zou moeten werken. De stomverbaasde Marleen moest met ons mee. Inmiddels was ook nog de zus van Marleen opgetrommeld.
Op het Moleneindplein werd zij door Net Zat muzikaal verwelkomd met het nummer "Je kunt niet altijd 16 zijn". Vervolgens ging het naar zaal Moleneind waar de prins en zijn gevolg, de oud strijkjesleden en gast-band Meepesant haar hartelijk ontvingen.
De prins overhandigde haar Ut Strijkje omdat ze elke vrijdag tijdens de repetitieavonden klaar stond met een natje en een droogje, maar vooral ook omdat ze grote fan is van Net Zat, veel aanwezig is bij optredens en haar bijdrage op de achtergrond bij Deun en Deinder.
Marleen bevestigde de woorden met: Ja, ik ben echt wel een grote fan.
Een grote fan is zei ook van het nummer "Op de Lolly" tijdens dit nummer kreeg zei ook een lolly overhandigd van Frank.
De oud-strijkjes-leden kregen dit jaar een blijvende herinnering, een strijkplankje in broche vorm opgespeld.
De adjudant had nog een verassing voor een van de leden van Net Zat. De surprise had niets met Dommelboarzendurp te maken, maar wel vooral met de club Net Zat.
Op het jaarlijkse NetZat Concert ontving Mik Wolters onlangs een onderscheiding. Deze officiele Triangel wordt uitgereikt aan een muzikant die zich bovenmatig heeft ingezet voor de club. Velen gingen hem inmiddels al voor. Echter onder de enkelingen die deze onderscheiding nog nooit hebben gekregen, is een ware strijd ontbonden die zich uit in ijver, aandacht en inzet. De adjudant wilde op ludieke wijze deze strijd onder de aandacht brengen met een nieuwe onderscheiding.
Hij reikte de Net Niet Triangel uit. Dit leidde tot grote spanning omdat vooral Frank dacht hiervoor in aanmerking te komen.
In een kooitje met een dik slot erop ging de Net Niet Triangel net aan de neus van Frank voorbij naar Erik Corten. Echter het sleuteltje werd symbolisch overhandigd aan de voorzitter, die het moment zal bepalen wanneer Erik Corten het kooitje mag openen.
Daarna barstte met de feestelijke muziek van Meepesant een waar carnavalsfeestje los. Al met al een heel gezellige avond.

Paula
Gepost: 06-02-07 @ 16:46

T'is weer gelukt

Nog een beetje nagenietend van de dag van gisteren, het was weer Deun en Denderfestival, kunnen we weer terugkijken op een kei mooi resultaat. We zijn als eerste geëindigd. Dit veur d'un tweede keer in 3 jaar tijd.
Even een kort verslagje van de dag. 's Middags verzamelen in bs. de Springplank om een bietje op te werrume, langzaam aan kwam alles op gang, een beetje stemmen, het nummerke nog een keer spelen. Bij de dans/zanggroep kwamen ook langzaam de armpjes en beentjes los en begon het ook bij hen te kriebelen.
De volledige uitbarsting zouden ze tot de avond bewaren. Wat overigens zeer goed lukte. Daarna een hapje eten zodat we met goed gevulde magen aan de avond konden beginnen, sommigen zelfs met een verbrandde tong, de soep was verrekkus heet. Nog een keer het liedje spelen en toen wisten we het zeker, hij stond. Konden we vol vertrouwen naar Zaal Schoonveld. De loting werd verricht door Lieke, ons aspirant lid, zij viste nummer 5 uit de vijver. De avond kon beginnen. In de pauze mochten we nog een serietje maken en echt waar ..het feest was begonnen, het dak eraf.
Eindelijk konden we dan ons nummer ten gehore brengen. Jos en Geert-Jan zongen ons nummer Ge bent als glas in Lood met veel enthousiasme. Het hele nummer werd met veel energie gespeeld, de confettie spoot over het podium, allemaal dansende maskers. Kortom het was leuk om al dat enthousiasme van iedereen te zien. Vervolgens was het wachten en wachten..totdat de jury met de uitslag kwam. Eerste!!!


Jolande
Gepost: 05-11-06 @ 16:43

Grote trom in goede handen.

Beste meneer Jack,

Blijf jij nog maar even carnavallen in de kroeg. Dan let ik wel op de grote trom.
Welterusten.....

Job
Gepost: 27-02-06 @ 16:40

Net Zat Concert 8 januari 2006

Een Hollandse middag was het thema voor het 13e concert van Net Zat en dat is het ook geworden. Na een gezamenlijk champagneontbijtje, vanwege het feit dat ons clubke 20 jaar bestaat, kwamen de eerste gasten binnen. De eerste klanken van deze muzikale "Hollandse" middag begon met een Duits liedje aangekondigd door Siebren van der Zee met als titel "En toen kwam het zonnetje". De toon was gezet voor een gezellige middag met fantastische optredens in de pauzes door de vrouwen van Net Zat ( Nana Mouskouri-act) en de echte mannen ( de padvindersact). Tijdens en na het concert was het optreden van zanger Edwin de Bekker een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.
Het concert was ook een mooie gelegenheid om de eerste CD van Net Zat te presenteren. Burgervaojer Ties van Maurick tot den Pickensteeg was gevraagd om de CD Blauw en Geel uit te reiken aan Jos Stoof vanwege zijn inzet en deelname aan de totstandkoming van deze CD.
De aanwezigen kregen als aandenken voor deze middag een hangertje ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan opgespeld.
Kortom het was weer een Net Zatmiddag waar iedereen met heel veel plezier en pijn in zijn hoofd (drank??) aan terugdenkt.

Martin
Gepost: 11-02-06 @ 16:36

C.V. Houdoe en Bedankt haalt met Net Zat de aanmoedigingsprijs op het Kwekfestijn

Voor het eerst op het podium op het Kwekfestijn in Oeteldonk klonk het liedje "Da was de Laotste dan". Debutant C.V. Houdoe en Bedankt en begeleidend orkest Net Zat (ook debutant) troffen het wel met de loting. Een joker, wat niet meer en minder betekent dat je 's-ochtends om een uur of negen met nog tien lotgenoten je carnavalslied mag presenteren. Het Kwekfestijn is een groot festijn met wel meer dan zestig deelnemers. Iemand moet er nu eenmaal beginnen. Het is voor een dweilorkest wel vreemd als je 's-ochtends om 8 uur moet verzamelen in café Lalala. Eenmaal daar laten de eerste 11 orkesten het aangeboden ontbijtje niet links liggen. Toch is er wel sprake van een soort jetlag als je daar zo vroeg staat met een stevige carnavalsdreun op de achtergrond. Het is tijd om naar het Theater aan de Parade te gaan. Met muziek door de straten. Ondanks het vroege tijdstip is de zaal toch lekker gezellig vol, en de sfeer zit en al snel in. Dan het optreden: in 5 minuten "op" - spelen - en "af". Na ons volgde en nog zo'n dikke vijftig orkesten. "Da was de laotste dan", het liedje ging zoals zo vaak weer over drank. Het duurde daarna nog lang tot "de laatste" kwam. Kortom: "Hettzzz wasszz wéér hééél gezzzelliig (hik).

Eric
Gepost: 14-11-05 @ 16:33

2e Plaats Deun en Dender 2005

Eric
Gepost: 07-11-05 @ 16:31

Deun en Dender 2005

We hebben tijdens de Deun en Dender een zeer verdienstelijke tweede plek gehaald met het nummer Blauw en geel. Net 2 puntjes achterstand op de winnaar de Knolderapen die 264 punten van de jury kregen. Niet onvermeld mag blijven is dat Joske, met allemaal 9-s, de beste zanger van de avond was. Keigoed!!! En natuurlijk een rede om hem alweer te contracteren voor volgend jaar. Verder kan ik spreken van een zeer gezellige avond met als hoogtepunt de gezongen versie van ons nummer in Schuttershof. Daar krijg ik kiepevel van. Op naar de Kwek!


Jeroen
Gepost: 06-11-05 @ 16:28

Deun en Deinder 2005

Zo weer een beetje bekomen van gisteravond, wil ik toch nog even een kort napraatje houden. Het praatje veuraf is er bij ingeschoten, niet dat jullie daar wakker van liggen, vandaar nu achteraf. Ik denk dat we kunnen terugkijken op een gezellige dag. Om te beginnen met ons jaarlijks opwermmertje, het inspelen, de laatste puntjes op de i, het gezamelijk eten, blijkt dit alles toch een goede ondergrond te zijn om iedereen het Blauw-Gele gevuul mee te geven. Iedereen heeft tijdens het optreden met al zijn enthousiasme, gespeeld, gezongen en gedanst, ik ben trots op jullie! We hebben tenslotte een fantastische 2e plaats behaald. Iedereen bedankt en we gaan er volgende week bij het Kwekfestijn weer vol tegenaan.

Jolande
Gepost: 06-11-05 @ 16:26

DEUN & DENDER en KWEKFESTIJN

De bekende carnavalsliedjes festivals staan weer voor de deur. Zo is er in Vught het Deun en Dender Festival dat zaterdagavond 5 november plaats vindt in zaal Schoonveld. Net Zat is wel bijzonder actief aanwezig. Allereerst willen we onze eigen "Hit" zo goed mogelijk presenteren en daarnaast zal Net Zat ook CV Och Wè Errug gaan begeleiden. Met de smaak van het succes van vorig jaar nog in de mond proberen we weer hoog te scoren, en er vooral een gezellige avond van te maken. We zullen wel zien of alles "op rullekes lopt" zoals het carnavalsthema van Dommelbaorzedurp voorschrijft.

Maar één week later zal Net Zat ook op het Oeteldonkse kwekfestijn aantreden. Daar gaan we Marino van Liempt en Michiel Peters van CV Houdoe en bedankt begeleiden. Zij zullen een bijzonder lied presenteren met de titel "Dat was de loatste dan." De loting van het kwekfestijn is inmiddels bekend. En wat wil het toeval. We hebben een joker getrokken. Dat betekent dus vroeg op want de 11 jokers mogen hun liedje al vanaf 9.11 u presenteren. Ja u leest het goed 9.11 uur 'sMORGENS dus.

Ik de aankondiging al: "EN HIERRRRRR IS HET OPENINGSNUMMERRRRRR VAN HET KWEKFESTIJN 2005. cv HOUDOE EN BEDANKT MET HUN LIED 'Dat was de Laotste dan' !!!!!"
Ach het gaat allemaal om de kolder.

Het is trouwens best de moeite waard om die zaterdag eens vroeg uit de veren te gaan. Er zijn sterke clubs bij de 11 jokers.
De Stappers
Houdoe en Bedankt
De Grapjassen
De Spanjolen
't Zootje
Jèntje Allènig+10=11
Ad Fundum
De Lempkes
De Krukskes
Laot mar Lope
Meepesant

Of wordt dit gelijk de finale.

Eric
Gepost: 02-11-05 @ 16:21

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »

Mail ons | © 2007 NetZat