Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Net Zat Concert

.


Eric
Gepost: 15-12-22 @ 20:44

Kwekfestijn 17e plek

Op zaterdag 18 november was het weer tijd voor het Kwekfestijn in Oeteldonk. Eerst nog een keer inspelen in de Smidse en daarna naar de tent op de Parade. Samen met de enthousiaste presentatiegroep en de zangers Jaap en Olav hebben we in een overvolle tent het nummer ‘Tot op d’un draod zijn we verslete’ ten gehore gebracht. Het opstellen achter het podium is altijd een hectisch gebeuren maar eenmaal op het podium ging het nummer hartstikke goed. Uiteindelijk zijn we op een 17e plaats geëindigd. Onze beste prestatie ooit op het Kwekfestijn!!!
Helemaal dik tevreden hebben we nog een afzakkertje bij de Smidse genomen.


Jolande
Gepost: 21-11-22 @ 20:22

Deun en Dender festival 2022

Op naar de start van het nieuwe carnavalsseizoen in november.
Traditiegetrouw begint dit met de verkiezing van het Vughtse en Bossche carnavalslied.
Op 5 november vond het Deun en Dender festival in Dommelbaorzedurp plaats.
Na de generale repetitie in de Avonturier, eten we samen van een lekker Chinees buffetje, alvorens we naar Elzenburg aan de overkant lopen.
Net Zat deed mee met het nummer ‘Leef en pluk de dag’ gezongen door Martin en Monique. We moesten gelijk als eerste optreden. Na de pauze hebben we Raod Es met het nummer ‘Deez jaor is alles anders’ begeleid. Uiteindelijk is Raod Es op de 1e plaats geëindigd voor de Knolderapen en Net Zat eindigde op een mooie 3e plaats. Kortom een mooi resultaat.


Jolande
Gepost: 08-11-22 @ 20:16

Eindelijk

Eindelijk mogen we weer van start, na een lange vakantie gaat het nieuwe seizoen voor Net Zat beginnen. Er staan al direct een aantal optredens gepland. Kortom we moeten weer aan de slag om de instrumenten speelklaar te maken.
1 september 2022 viert Meepesant hun 44-jarig bestaan en we zijn uitgenodigd om hun een serenade te brengen in de Smidse in Den Bosch.
Het was een prachtige zomerse dag en hebben we buiten onder de St Jan, Meepesant onze muzikale felicitatie gebracht en samen een gezellig pilsje gedronken.

In september hebben we bij 2 bruiloften (Eric en Petra en Serge en Mariska) en bij de 50e verjaardag van ons Monique een serenade gebracht. Kortom in september hebben we weer veel gezellige feestjes gehad.


Jolande
Gepost: 18-02-22 @ 19:55

Carnaval 2020

Carnaval 2020.
Het was weer een mooi feestje!.

Jolande

NetZat concert - Kleintje Danssalon

Traditie getrouw zal Net Zat weer het jaarlijkse familie en vriendenconcert geven. Op zondag 12 januari zal dit weer plaatsvinden. Vol muziek, zang, acts en veel gezelligheid!


Bertram
Gepost: 02-12-19 @ 16:02

Deun en Dender 2019

Zaterdag 2 november, het is weer zover, de officiële aftrap van het carnavalsseizoen in Dommelbaorzedurp. Traditiegetrouw beginnen we met de generale repetitie in de Springplank. Onder het genot van een biertje, een wijntje en een lekkere Chinese maaltijd komt de stemming erin.
Op naar Elzenburg. En ja hoor we mogen de spits afbijten.
Het lied 'Al 66 jaar een feestje' wordt als eerste ten gehore gebracht. De zangers Martin en Olaf hebben samen met de presentatiegroep het nummer goed ten gehore gebracht.
In snel tempo volgde de andere nummers. De sfeer zat er goed in. Op het moment dat we nog een lekker stukske muziek gingen maken wacht ons nog een verrassing. Eric kreeg uit handen van de Prins en zijn adjudant de eervolle onderscheiding van dún Balkenbreier uitgereikt voor zijn 30 jaar muzikaal leiderschap van Net Zat. Hij was compleet verrast zoals ook de rest van de club. Dik verdiend Eric!
Je moet het maar volhouden met eigenwijze kwebbelende muzikanten.
Nadat we een lekkere carnavalsserie hebben gemaakt volgt de prijsuitreiking. Helaas wist de jury ons lied en presentatie niet zo te waarderen. Vijfde van de Zes. Jammer maar het mag de pret niet drukken. Dan nog maar een keer muziek maken en weer een feestje bouwen.
Het was een gezellige avond en een mooie aftrap van 66 jaar Dommelbaorzedurp.

Jolande
Gepost: 05-11-19 @ 21:05

Het nog niet zat concert


Eric
Gepost: 02-01-19 @ 11:54

33 jarig bestaan

Op 1 oktober 1985 is Net Zat opgericht. We bestaan dit jaar dus 33 jaar. Dat is reden voor een feestje. Zoals gebruikelijk binnen Net Zat gaan we dan een weekendje weg met zijn allen.
Zo ook dit jaar. De jubileumcommissie (Corine Lieke Marleen, Michel H en Monique) heeft een mooie accommodatie in Liessel geboekt. Dit ligt in de Peel op de grens tussen Noord Brabant en Limburg.
Vrijdagavond verzamelen om half 8. Na het uitreiken van de nieuwe speld en een herinneringsboekje en weer leuke videoclips van de Vriendjes van Net Zat,kan het feest echt beginnen. We kregen een heus songfestival van diverse landen, een karaoke avond dus. De duetten vlogen om onze oren. De een nog beter als de ander. Uiteindelijk was er een winnaar bekend. De aanmoedigingsprijs het groene sponsje en de gouden afwasborstel voor de winnaars. Wat betekende corvee op zaterdag, respectievelijk zondag. Grote hilariteit en origineel bedacht van de commissie.
Hierna werd er nog menig lied gezongen tot diep in de nacht.
Na een paar uurtjes slaap moesten we weer vroeg op.
Een Solextocht door de Peel, iedereen had er veel plezier in. Zoveel dat er niet goed op de route werd gelet zodat we met zijn allen door een stiltegebied reden en dat met een Solex. Wat een herrie maken die dingen.
's Middags werd het tijd om de muziekinstrumenten tevoorschijn te halen. Met taxibusjes naar Deurne alwaar we, op een leuk plein bij café Beekman en Beekman, een paar leuke series hebben gemaakt onder het genot van een heerlijk zonnetje en een lekker glaasje bier en wijn. Daar hebben we zelfs de onderscheiding van het 'groene blaadje' mogen ontvangen.

Nadat Stefan en Bertram (onze bbq-mannen ) ons van een/ meerdere stukjes vlees hadden voorzien, werd het tijd voor de Net Zat pubquiz 2.0. De hersenen nog even laten kraken.
Het was echt bloed zweet en tranen. Nadat de prijswinnaar bekend was gemaakt (Marcel, Irene Bertram en Jolande)werd het zoetjes aan wat stiller in de zaal en na een gezellige dag werden de bedjes opgezocht.

Zondag alweer, de laatste dag, ook voor deze dag had de commissie weer iets leuks bedacht. In Ospel hebben we eerst Flying darts en watercurling gespeeld. En daarna de escaperoom in. Waarbij het team 3 (Olaf, Jack Eric, Liesbeth, Corine, Bertram en Jolande) gelukt was om binnen de tijd uit de escaperoom te komen.
En toen.. na nog een laatste drankje was toch het einde van het weekendje nabij.

Het was een supergezellig weekend waar we met veel plezier op terugkijken.
Jubileumcommissie, super bedankt, Ik heb er enorm van genoten!!!


Jolande

KWEKFESTIJN

28e met In dun Buggy. Wow!Eric
Gepost: 23-11-17 @ 17:26

« 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Mail ons | © 2007 NetZat