Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »

Grote trom in goede handen.

Beste meneer Jack,

Blijf jij nog maar even carnavallen in de kroeg. Dan let ik wel op de grote trom.
Welterusten.....

Job
Gepost: 27-02-06 @ 16:40

Net Zat Concert 8 januari 2006

Een Hollandse middag was het thema voor het 13e concert van Net Zat en dat is het ook geworden. Na een gezamenlijk champagneontbijtje, vanwege het feit dat ons clubke 20 jaar bestaat, kwamen de eerste gasten binnen. De eerste klanken van deze muzikale "Hollandse" middag begon met een Duits liedje aangekondigd door Siebren van der Zee met als titel "En toen kwam het zonnetje". De toon was gezet voor een gezellige middag met fantastische optredens in de pauzes door de vrouwen van Net Zat ( Nana Mouskouri-act) en de echte mannen ( de padvindersact). Tijdens en na het concert was het optreden van zanger Edwin de Bekker een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.
Het concert was ook een mooie gelegenheid om de eerste CD van Net Zat te presenteren. Burgervaojer Ties van Maurick tot den Pickensteeg was gevraagd om de CD Blauw en Geel uit te reiken aan Jos Stoof vanwege zijn inzet en deelname aan de totstandkoming van deze CD.
De aanwezigen kregen als aandenken voor deze middag een hangertje ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan opgespeld.
Kortom het was weer een Net Zatmiddag waar iedereen met heel veel plezier en pijn in zijn hoofd (drank??) aan terugdenkt.

Martin
Gepost: 11-02-06 @ 16:36

C.V. Houdoe en Bedankt haalt met Net Zat de aanmoedigingsprijs op het Kwekfestijn

Voor het eerst op het podium op het Kwekfestijn in Oeteldonk klonk het liedje "Da was de Laotste dan". Debutant C.V. Houdoe en Bedankt en begeleidend orkest Net Zat (ook debutant) troffen het wel met de loting. Een joker, wat niet meer en minder betekent dat je 's-ochtends om een uur of negen met nog tien lotgenoten je carnavalslied mag presenteren. Het Kwekfestijn is een groot festijn met wel meer dan zestig deelnemers. Iemand moet er nu eenmaal beginnen. Het is voor een dweilorkest wel vreemd als je 's-ochtends om 8 uur moet verzamelen in café Lalala. Eenmaal daar laten de eerste 11 orkesten het aangeboden ontbijtje niet links liggen. Toch is er wel sprake van een soort jetlag als je daar zo vroeg staat met een stevige carnavalsdreun op de achtergrond. Het is tijd om naar het Theater aan de Parade te gaan. Met muziek door de straten. Ondanks het vroege tijdstip is de zaal toch lekker gezellig vol, en de sfeer zit en al snel in. Dan het optreden: in 5 minuten "op" - spelen - en "af". Na ons volgde en nog zo'n dikke vijftig orkesten. "Da was de laotste dan", het liedje ging zoals zo vaak weer over drank. Het duurde daarna nog lang tot "de laatste" kwam. Kortom: "Hettzzz wasszz wéér hééél gezzzelliig (hik).

Eric
Gepost: 14-11-05 @ 16:33

2e Plaats Deun en Dender 2005

Eric
Gepost: 07-11-05 @ 16:31

Deun en Dender 2005

We hebben tijdens de Deun en Dender een zeer verdienstelijke tweede plek gehaald met het nummer Blauw en geel. Net 2 puntjes achterstand op de winnaar de Knolderapen die 264 punten van de jury kregen. Niet onvermeld mag blijven is dat Joske, met allemaal 9-s, de beste zanger van de avond was. Keigoed!!! En natuurlijk een rede om hem alweer te contracteren voor volgend jaar. Verder kan ik spreken van een zeer gezellige avond met als hoogtepunt de gezongen versie van ons nummer in Schuttershof. Daar krijg ik kiepevel van. Op naar de Kwek!


Jeroen
Gepost: 06-11-05 @ 16:28

Deun en Deinder 2005

Zo weer een beetje bekomen van gisteravond, wil ik toch nog even een kort napraatje houden. Het praatje veuraf is er bij ingeschoten, niet dat jullie daar wakker van liggen, vandaar nu achteraf. Ik denk dat we kunnen terugkijken op een gezellige dag. Om te beginnen met ons jaarlijks opwermmertje, het inspelen, de laatste puntjes op de i, het gezamelijk eten, blijkt dit alles toch een goede ondergrond te zijn om iedereen het Blauw-Gele gevuul mee te geven. Iedereen heeft tijdens het optreden met al zijn enthousiasme, gespeeld, gezongen en gedanst, ik ben trots op jullie! We hebben tenslotte een fantastische 2e plaats behaald. Iedereen bedankt en we gaan er volgende week bij het Kwekfestijn weer vol tegenaan.

Jolande
Gepost: 06-11-05 @ 16:26

DEUN & DENDER en KWEKFESTIJN

De bekende carnavalsliedjes festivals staan weer voor de deur. Zo is er in Vught het Deun en Dender Festival dat zaterdagavond 5 november plaats vindt in zaal Schoonveld. Net Zat is wel bijzonder actief aanwezig. Allereerst willen we onze eigen "Hit" zo goed mogelijk presenteren en daarnaast zal Net Zat ook CV Och Wè Errug gaan begeleiden. Met de smaak van het succes van vorig jaar nog in de mond proberen we weer hoog te scoren, en er vooral een gezellige avond van te maken. We zullen wel zien of alles "op rullekes lopt" zoals het carnavalsthema van Dommelbaorzedurp voorschrijft.

Maar één week later zal Net Zat ook op het Oeteldonkse kwekfestijn aantreden. Daar gaan we Marino van Liempt en Michiel Peters van CV Houdoe en bedankt begeleiden. Zij zullen een bijzonder lied presenteren met de titel "Dat was de loatste dan." De loting van het kwekfestijn is inmiddels bekend. En wat wil het toeval. We hebben een joker getrokken. Dat betekent dus vroeg op want de 11 jokers mogen hun liedje al vanaf 9.11 u presenteren. Ja u leest het goed 9.11 uur 'sMORGENS dus.

Ik de aankondiging al: "EN HIERRRRRR IS HET OPENINGSNUMMERRRRRR VAN HET KWEKFESTIJN 2005. cv HOUDOE EN BEDANKT MET HUN LIED 'Dat was de Laotste dan' !!!!!"
Ach het gaat allemaal om de kolder.

Het is trouwens best de moeite waard om die zaterdag eens vroeg uit de veren te gaan. Er zijn sterke clubs bij de 11 jokers.
De Stappers
Houdoe en Bedankt
De Grapjassen
De Spanjolen
't Zootje
Jèntje Allènig+10=11
Ad Fundum
De Lempkes
De Krukskes
Laot mar Lope
Meepesant

Of wordt dit gelijk de finale.

Eric
Gepost: 02-11-05 @ 16:21

Dag van de Ouderen

1 oktober was de dag van de ouderen. Met "Sierra madre" en "Gij bent mijn botterbloem" en "Du kannst nicht immer siebzehn sein" krijgt Net Zat bij de oudjes van Antoniegaarde in Den Bosch de handjes weer tegen elkaar. Stralende gezichten genoten van de muziek. Sommigen zelfs waagden hun stramme botten aan een walsje. Leuke dag voor hen maar ook zeker voor ons.
Dankbaar optreden.

Eric
Gepost: 24-10-05 @ 16:17

20 jarig bestaan

20 jaar later aan de keukentafel achter de labtop zonder snoertjes, de techniek gaat hard, krijg ik toch wel nostalgische trekjes. Waarom vandaag? Morgen is het de dag!! Hoezo zullen veel mensen denken. Laat ik het uitleggen.
10 en 11 september naar onze hoofdstad (van Nederland) geweest met Net Zat. Een geweldig weekend met de Wallen, Pizza eten op de grachten, Schreierstoren!!!, de Vier Azen, de Wegwijzer en de cursus rietdekken. Maar,

1 OKTOBER BESTAAT NET ZAT TWINTIG JAAR.

Gisteren werd ik gebeld door onze voorzitster. Kom je morgen, vandaag dus, wat eerder naar de repetitie want we geven een gebakje met koffie of thee voor de repetitie en daarna een borreltje?


In 1985 begon het allemaal na de trainingen bij VVC van heren 4 of 5. Leek ons wel leuk om met carnaval in Oeteldonk een partijtje te blazen met een eigen clubke. De naam was snel gekozen: NET ZAT

Het eerste jaar gelijk op het NOS-journaal. De vriendenclub van weleer is nog steeds intact. De mannen, ja alleen mannen, van weleer waren: Jan, Jos, Marcel, Rupert, Michel, Olaf, Eric C, Sjoerd en Martin.
Nu 20 jaar later blazen, trommelen en slaan 22 vrouwen en mannen bij Net Zat. En het is nog steeds een vriendenclub waar gezelligheid nog steeds naast muziek maken heel hoog in het vaandel staat.

1 oktober 1985 is dus volgens de geschiedschrijvers de oprichtingsdatum van ons clubke. 1 oktober 2005 een datum om ff terug te kijken. Dit wou ik ff kwijt.

Sjoerd
Gepost: 30-09-05 @ 16:15

Aanhangmeiden

Op een van de afgelopen zwoele zomeravonden, waarin ik wel eens de neiging heb om mijn ijzeren ros uit de stal te halen, het wiel is tenslotte niet voor niets uitgevonden! toerde ik door de Vughtse straatjes, genietend van al het moois dat de apen ons hebben nagelaten. Tot ik plots vol in de teugels moest! Wat hoorde ik daar achter een schuttinkje? werd daar nu een varken geslacht? Nee toch niet, het geschater van een aantal dames vergalde mijn rust en het gefluit van de vogeltjes verstomde, een bridgeclubke misschien, nee het klonk meer als een vrijgezellen avondje. Normaal geen reden om te stoppen, echter die stemmetjes kwamen me wel heel erg bekend voor! Toch ff een blikje werpen over de schutting, slootje over, hoge gras door, een dooie rat ontwijken, shit schutting te hoog. Geen nood, net als vroeger ff een knoestje een zetje geven, waarna ik prima zicht kreeg op onze goed gevormde buurvrouw, was ook dit Gamma hout een fluitje en kon ik snel een ruim gaatje creëren. Daar sloeg de schrik me om het draad, wel heel bekende koppen zaten daar te genieten van een goede slok drank en ook de geur van een mals geroosterd kippenboutje had nog ruimte om via dat gatje, mijn neus in te verdwijnen. Wat zag mijn toch al wat oudere van een brilletje voorziende oog!!!!!
DE PROOSTENDE AANHANG van Net Zat! Die hadden toch al 435 keer vergaderd? Da feestje was toch al voorbij? Gelukkig had ik mijn digitale maatje bij me en na nog een extra knoestje te hebben verwijdert kreeg ik de zittende polonaise er netjes op. Zo die zijn betrapt en nu nog er achter komen wat die aan het uitvreten zijn. Ik kom hierop nog terug, da zijn de mijne dit kan toch niet, hier is iets loos!!!!

Frank
Gepost: 04-07-05 @ 16:10

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »

Mail ons | © 2007 NetZat