Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 

Zomercarnaval

Het blijft een goed gevoel om je medemens een fijn dagje uit te kunnen bezorgen. In het kader van de stichting Zonnebloem zijn wij wederom met onze clubje op pad geweest en hebben wij een groep enigszins al op leeftijd zijnde, grijzende en kwijlende, oude muzikanten de dag van hun leven bezorgd. De voormalig alom geprezen Bosche carnavalsclub Meepesant, thans door het leven gaand, als hofkapel PoepGoed en hier zwaar onder lijdend, moet terugkerend naar hun vertrouwde aanleunwoningkjes, na deze dag zich toch wat hebben hervonden. S'morgens in de bus nog geconfronteerd, met de naweeen van een voor hen veel te korte nacht, werd door deze bierbuikende meute s'avonds collectief de rolator aan de kant gegooid en aangeven dat deze dag, na de jaarlijkse bingo, toch gezien mag worden als zeer geslaagd. Tevens werden wij als begeleiders geroemd om onze sociale kennis, kunde en vaardigheden, zonder wiens ondersteuning dit uitje nooit een succes zou zijn geweest en waardoor enige herkenning uit het verre grijze succesvolle verleden van dit clubke weer naar boven is gekomen. Op deze manier is vrijwilligerswerk nog zo vervelend niet. Het moet mij ook nog van het hart, zelden zo'n groep fijne oudere medemensen te hebben mogen begeleiden en tevens te mogen ervaren wat voor een positief effect zo'n dag uiteindelijk met zich meebrengt. Het was vermoeiend maar toch voldaan wil ik mede namens de stichting en al mijn muziekcollega's hartelijk dankt zeggen voor hun blijdschap en de hoop uitspreken in de toekomst hieraan een gevolg te kunnen geven. Zonnebloemspaarzegeltjes om te komen tot een nieuw tripje, zijn uiteraard te krijgen bij ons secretariaat.

Frank
Gepost: 05-06-2003 @ 15:32

Carnaval in Denain

Nous avons ete là. Regardez!!!!
Foto verslag van een fransoos(klik maar) Het beste cluppie staat er helaas niet tussen. 'T was leuk, druk, warm, dorstig.

.

Eric
Gepost: 22-04-07 @ 15:27

Bonjour Chers Amis

Het was weer een geweldige dag, de reis naar Frankrijk (Denain). Toch weer een leuke ervaring om met twee clubs Meepesant en NetZat op stap te gaan. Na de Bossche bollen ,kaas, worst, drop, nogeens worst, bier, wijn, koffie en de wc, de aankomst, klaar voor de optocht (een ieder zijn weg).
Gezien we na de optocht elkaar weer ontmoeten was het ook weer dubbel feest. (van de burgemeester mogen we het volgend jaar weer komen)
Ik wil namens mij en Meepesant juliie dan ook bedanken voor de uitnodiging.
We zien al weer naar uit voor de volgende ontmoeting op 1-juni-2003, in Mabeuge en doen we het nog eens over.

Roel
Gepost: 22-04-2003 @ 15:23

Vervolg Ouverturelure

Even nog een berichtje dat ik vond in de Nieuwsbode Woensdag 5 maart):

De carnavalsclub Net Zat bewees dat je gewoon tien mannen die ook maar enig benul van melodie en ritme hebben op een podium kunt zetten als een a-capella koor.
Hoezo, enig benul?

Martin
Gepost: 01-03-2003 @ 15:19

Net Zat sängerknabenchor

Wat lees ik zaterdag in het Brabants Dagblad( bedankt Jeroen veur de tip en Frank blijf de PR goed verzorgen).
"Ouverturelure brengt Dommelbaorzedurpers alvast op stoom"
Citaat:
Het Net Zat Sängerchor stapte op het juiste moment het toneel op. Het publiek werd zeer gewillig bij de hand genomen. Het mocht nu uit volle borst meezingen en dat was een schot in de roos. De Dommeldurpers lieten maar al te graag zien dat ze al een beetje op stoom kwamen.
Sängerknaben bedankt veur oewen inzet en tijd und ein Prosit singen und trinken wir zusammen mit carnaval.

Martin
Gepost: 01-01-2003 @ 15:14

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 

Mail ons | © 2007 NetZat