Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

25e Net Zat Concert


Eric
Gepost: 11-11-17 @ 10:38

Net Zat Concert

.


Eric
Gepost: 19-12-16 @ 21:47

Opening Carnavalsseizoen 16-17

Vandaag 5 november is het weer de eerste aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen. We zijn al een aantal weken druk aan het repeteren voor het Deun en Dender en het Kwekfestijn van 2016.
Vanmorgen al vroeg naar de loting in het Theater aan de parade voor het Kwekfestijn. Dit jaar voor het eerst met een eigen lied. Om half elf begon de loting 65 clubkes die een nummertje moeten trekken. Ja en nu maar hopen dat je geen joker trekt. Na 1,5 uur nog niet aan de beurt geweest en met 20 clubkes nog 5 jokers in het spel. De spanning liep lekker op en uiteindelijk... als een na laatste weten we de uitslag. Geen joker maar als 16e om 10.30 uur. Toch nog vroeg pff .... Het was een gezellige aftrap en een goede opwarmer voor vanavond.
Het 33e Deun en Denderfestijn in Dommelbaorzedurp!!!
Met mun hemel hier op aarde hebben we weer een leuk nummertje (wat anders als gebruikelijk). We zijn benieuwd. Kortom een hele gezellige dag en een goed begin van het nieuwe carnavalsseizoen.
We hebben er zin in.

Jolande
Gepost: 05-11-16 @ 15:09

t Strijkje 2016

Traditie.... dat hoort er natuurlijk bij als je 30 jaar bestaat. Het is dan ook een traditie om op de tweede zondag van januari tijdens ons concert 't Strijkje uit te reiken. Zoals ieder natuurlijk bekend een onderscheiding voor personen die NetZat op een bijzondere wijze een warm hart toedraagt.

Wat is NetZat de laatste jaren zonder zang tijdens de Danssalon, Deun en Dender en natuurlijk ons familie/vrienden-concert. De zang hoort er tegenwoordig bij en draagt bij aan de gezelligheid die we als NetZat willen brengen.

Ze laten alles in hun agenda wijken om hun gouden keeltjes ten gehore te brengen. Het is dan ook niet raar dat Suzanne van de Ven, Geert-Jan van den Heuvel en Arie Goijaarts dit jaar toegevoegd zijn aan de lijst van "ontvangers van 't Strijkje".

Bertram
Gepost: 12-01-16 @ 20:39

.

.


Eric
Gepost: 05-12-15 @ 11:38

30 jaar Net Zat; Weekend Meijel

Michel
Gepost: 08-11-15 @ 20:41

Deun en Dender 2015

Zaterdag 7 november was het weer zover, Deun en Dender de verkiezing van het Dommeldurpse carnavalslied.
Voor het eerst in de nieuwe zaal Elzenburg. Wij moesten vol aan de bak:
begeleiden van Vruug Zat laat thuis en de Kaoter veur laoter en natuurlijk ons eigen nummer. Het was een gezellige , druk bezochte avond. Met als knaller de eerste prijs voor de presentatie van 'D'r zit muziek' in van Net Zat en de eerste prijs voor Vruug Zat laat thuis met het lied 'Wat is het mooi met deze dagen'.
De Kaoter was derde. Kortom een mooi resultaat van een heel gezellige avond.

Jolande
Gepost: 08-11-15 @ 15:08

FOUTE PARTY in De Gereghthof Vught 13-11-2015

Gewoon leuk.....


Eric
Gepost: 27-10-15 @ 18:00

Verrassing Vriendjes

Hierbij de videoclip, opgenomen door de vriendjes van NetZat vanwege ons 30 jarig jubileum. We waren hierdoor erg verrast afgelopen weekend en hebben er erg van genoten. Super. Ook willen we Harrie van Vugt bedanken voor zijn medewerking.


Namens Net Zat iedereen hartstikke bedankt. Op naar het volgende jubileum.


Eric
Gepost: 06-10-15 @ 17:05

De Triangel

HET moment van het jaar: de uitreiking van de Triangel, de felbegeerde onderscheiding die alleen verkregen kan worden door een Net Zatter met een uitzonderlijke staat van dienst. De traditie schrijft voor dat de uitverkorene de Triangel een jaar lang te pronken hangt op de w.c. Wie, oh wie verdient hem dit jaar? De spanning was te snijden.
Michel nam het woord en noemde meteen zijn/haar grootste verdienste: gewichtsbeheersing bij diverse Net Zatters! Elke vrijdagavond na de repetitie staan enkele prominente Net Zatleden kwijlend aan de bar, zich verheugend op een grote schaal met frikandellen, bitterballen, kipnuggets en meer van die in vet gedompelde lekkernijen. En daarna het liefst nóg een schaal. Dat kan toch niet goed gaan en ook belangrijk: wie gaat dat betalen? Inderdaad: Liesbeth, onze onverdroten penningmeester. Streng doch rechtvaardig roept zij een halt toe aan de stroom vette hapjes en zorgt er zo voor dat de club nog een beetje in model blijft. Daarom én omdat ze haar taak als penningmeester uitstekend vervult en als een waakhond op onze centjes past, aan Liesbeth de eer om De Triangel in onvangst te nemen. Blij, verrast en vooral sprakeloos! Klein probleempje: de w.c. in huize Janssens hangt al helemaal ramvol met trofeeën, foto's en meer herinneringen aan een roemrucht verleden. Dat wordt nog een uitdaging. Liesbeth: gefeliciteerd namens alle leden van Net Zat en we komen je dit jaar zeker vereren met een toiletbezoekje.

Marcel
Gepost: 19-01-15 @ 23:13

« 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Mail ons | © 2007 NetZat