Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

t Strijkje 2016

Traditie.... dat hoort er natuurlijk bij als je 30 jaar bestaat. Het is dan ook een traditie om op de tweede zondag van januari tijdens ons concert 't Strijkje uit te reiken. Zoals ieder natuurlijk bekend een onderscheiding voor personen die NetZat op een bijzondere wijze een warm hart toedraagt.

Wat is NetZat de laatste jaren zonder zang tijdens de Danssalon, Deun en Dender en natuurlijk ons familie/vrienden-concert. De zang hoort er tegenwoordig bij en draagt bij aan de gezelligheid die we als NetZat willen brengen.

Ze laten alles in hun agenda wijken om hun gouden keeltjes ten gehore te brengen. Het is dan ook niet raar dat Suzanne van de Ven, Geert-Jan van den Heuvel en Arie Goijaarts dit jaar toegevoegd zijn aan de lijst van "ontvangers van 't Strijkje".

Bertram
Gepost: 12-01-16 @ 20:39

.

.


Eric
Gepost: 05-12-15 @ 11:38

30 jaar Net Zat; Weekend Meijel

Michel
Gepost: 08-11-15 @ 20:41

Deun en Dender 2015

Zaterdag 7 november was het weer zover, Deun en Dender de verkiezing van het Dommeldurpse carnavalslied.
Voor het eerst in de nieuwe zaal Elzenburg. Wij moesten vol aan de bak:
begeleiden van Vruug Zat laat thuis en de Kaoter veur laoter en natuurlijk ons eigen nummer. Het was een gezellige , druk bezochte avond. Met als knaller de eerste prijs voor de presentatie van 'D'r zit muziek' in van Net Zat en de eerste prijs voor Vruug Zat laat thuis met het lied 'Wat is het mooi met deze dagen'.
De Kaoter was derde. Kortom een mooi resultaat van een heel gezellige avond.

Jolande
Gepost: 08-11-15 @ 15:08

FOUTE PARTY in De Gereghthof Vught 13-11-2015

Gewoon leuk.....


Eric
Gepost: 27-10-15 @ 18:00

Verrassing Vriendjes

Hierbij de videoclip, opgenomen door de vriendjes van NetZat vanwege ons 30 jarig jubileum. We waren hierdoor erg verrast afgelopen weekend en hebben er erg van genoten. Super. Ook willen we Harrie van Vugt bedanken voor zijn medewerking.


Namens Net Zat iedereen hartstikke bedankt. Op naar het volgende jubileum.


Eric
Gepost: 06-10-15 @ 17:05

De Triangel

HET moment van het jaar: de uitreiking van de Triangel, de felbegeerde onderscheiding die alleen verkregen kan worden door een Net Zatter met een uitzonderlijke staat van dienst. De traditie schrijft voor dat de uitverkorene de Triangel een jaar lang te pronken hangt op de w.c. Wie, oh wie verdient hem dit jaar? De spanning was te snijden.
Michel nam het woord en noemde meteen zijn/haar grootste verdienste: gewichtsbeheersing bij diverse Net Zatters! Elke vrijdagavond na de repetitie staan enkele prominente Net Zatleden kwijlend aan de bar, zich verheugend op een grote schaal met frikandellen, bitterballen, kipnuggets en meer van die in vet gedompelde lekkernijen. En daarna het liefst nóg een schaal. Dat kan toch niet goed gaan en ook belangrijk: wie gaat dat betalen? Inderdaad: Liesbeth, onze onverdroten penningmeester. Streng doch rechtvaardig roept zij een halt toe aan de stroom vette hapjes en zorgt er zo voor dat de club nog een beetje in model blijft. Daarom én omdat ze haar taak als penningmeester uitstekend vervult en als een waakhond op onze centjes past, aan Liesbeth de eer om De Triangel in onvangst te nemen. Blij, verrast en vooral sprakeloos! Klein probleempje: de w.c. in huize Janssens hangt al helemaal ramvol met trofeeën, foto's en meer herinneringen aan een roemrucht verleden. Dat wordt nog een uitdaging. Liesbeth: gefeliciteerd namens alle leden van Net Zat en we komen je dit jaar zeker vereren met een toiletbezoekje.

Marcel
Gepost: 19-01-15 @ 23:13

Het Strijkje 2015

Jaar na jaar reikt NetZat een jaarlijkse onderhscheiding uit genaamd 't Strijkje. Natuurlijk ook dit jaar weer aan personen die NetZat een warm hart toedragen. Prins Alfredo XIX heeft samen met zijn gevolg de onderscheiding uitgereikt aan Mary van de Ven en Annemie Broekhof. Het was eigenlijk logich dat deze twee deze onderscheiding verdienden.
De mannen van NetZat lopen alweer een tijdje in mooie nieuwe giletjes en geloof me deze heren zijn niet handig genoeg om dit zelf in elkaar te zetten. Dus waren deze dames bereid dit voor de heren in elkaar te knutselen. Nadat dit project afgerond is en de heren met trots deze creaties dragen konden de vrouwen van NetZat natuurlijk niet achterblijven. Dus ook daarvoor zijn Mary en Annemie benaderd en waren zij bereid om weer achter de naaimachines te kruipen.
Met deze giletjes zien de NetZatters er nog charmanter uit, dus daarom hebben zij verdiend 't Strijkje 2015 gekregen!

Bertram
Gepost: 17-01-15 @ 14:25

Net Zat concert

11 Januari 2015, de tweede zondag van januari dan staat er maar één item in onze agenda: Het Net Zat concert.
Het was dit jaar ons 22e concert met als titel: 'Zing mee met Net Zat dan bende nooit in oew eentje!
De dag begint voor een aantal leden al vroeg met het opbouwen van het podium en het aankleden van de foyer van de Speeldoos. Vervolgens druppelen de leden van Net Zat, de vriendjes en Strijkjes winnaars binnen. Na eenieder hartelijk begroet te hebben kan de gezamenlijke lunch beginnen. Lekkere champignon of groentesoep en belegde broodjes en voor velen de favoriete broodjes kroket. Tijdens de lunch is het nieuwe giletje voor de dames gepresenteerd. (De heren hadden al giletjes) Ondergetekende kreeg de eer om het eerste giletje aan te mogen trekken. Ik kan wel zeggen dat ik veel positieve reacties heb gekregen.
Hierna gingen we nog wat inblazen en werd het langzaam maar zeker 14.00 u.
Zoals we van onze presentator Siebren gewend zijn, een man van de klok. begon het concert klokslag twee uur. Hij is ook de enige die dit bij Net Zat voor elkaar krijgt (:
De opzet van het concert was ook dit jaar weer drie series muziek en met in de pauzes een damesact, een herenact en de uitreiking van de felbegeerde Triangel (voor Net Zat leden) en het Strijkje door Prins Alfredo met zijn gevolg (voor niet Net Zat leden die veel voor Net Zat gedaan/betekend hebben).
Dit jaar was er gekozen om meerdere nummers met zang (Susan, Geert-Jan en Arie) te doen zodat de aanwezigen gezellig mee konden zingen. Dit is uitermate goed gelukt en de sfeer zat er van het begin af aan goed in.
En wanneer de prinsengroep in huis is ben je verzekerd van meerdere polonaises.
Om klokslag vijf uur was het dak van de Speeldoos er wel af en kunnen we terugkijken op een heel gezellig, sfeervol en drukbezocht concert.
Na afloop hebben we met zijn allen lekker na geborreld en gekletst, met gezellige muziek van dj Marcel van den Heuvel.
Iedereen, met in het bijzonder de organisatie van het concert, hartelijk dank het was weer toppie!!!
O ja, rest mij nog wel even te zeggen dat de Triangel is gegaan naar Liesbeth, onze penningmeester.
Het Strijkje is verdiend in handen gekomen van Annemieke Broekhof en Mary van de Ven. De maaksters van alle giletjes.
Op naar volgend jaar maar weer... 10 januari 2016!!! MEERRR FOTO"S KLIK


Jolande
Gepost: 12-01-15 @ 17:14

Maokt um mar vrij 11 januari


Eric
Gepost: 14-12-14 @ 21:07

« 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Mail ons | © 2007 NetZat