Login
Volg ons op  
 

Nieuws

Login voor Leden om nieuws te schrijven

« 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 »

Wa doen we???

Wa doen we???


Eric

Maritiem Den Bosch

Komde ok!!!!


Eric

30 april

Tot morgen!!!! We spelen om 17.00 en 19.30.


Eric

BENE FIETS CONCERT


Eric

Balkenbreier voor Jeroen

Jeroen van der Meer heeft uit handen van Prins Alfredo XVIII de Balkenbreier ontvangen.
Volkomen verrast en een klein beetje beduusd kreeg hij deze onderscheiding omgehangen.


Eric

Dommeldurpse Danssalon 2013

Kaartverkoop 073 656 55 88 of via
www.theaterdespeeldoos.nl
Theater de Speeldoos - Vliertstraat 6 - 5261 EL VUGHT


Eric

2-2 Tango wint Deun en Dender 2012

Acht deelnemers gingen de strijd met elkaar aan voor het beste carnavalslied van Dommelboarzedurp voor het carnavalsseizoen 2012/2013. 2-2 Tango ging verassend met de eerste prijs aan de haal. Het nummer heeft de titel "Houd oe eige nie in" , die is gelijk aan het nieuwe motto van DommelBaorzedurp. 2-2 Tango bestaat uit bestaat uit de zangers Harjan van den Brink en Peter Stupers en werd begeleid door Net Zat. Peter Stupers was afwezig deze avond wegens ziekte. Harjan maakte een onvergetelijke indruk op de jury en het publiek. Proficiat met het behalen van deze prijs! Het eigen nummer van Net Zat "Vind ik leuk" waarde helaas in de kelders van de rangschikking rond.


Eric

André Henskens verdient 't Strijkje 2012

Elk jaar komt dat moment weer waar NetZat vol trots iemand kan vereren voor alles wat deze voor ons betekend. Het was niet moeilijk om iemand daarvoor aan te wijzen en de keuze was dan ook snel gemaakt. Dit jaar komt deze eer volledig toe aan André Henskens!

André is tijdens en na zijn 8 jaar als adjudant van drie Alfredo's al vaker vereerd met verschillende onderscheidingen, maar toch zijn er genoeg redenen voor NetZat om hem eens in het zonnetje te zetten. Zoals iedereen wel weet repeteren wij in Zaal Moleneind waar André dan altijd als barman te vinden was tot in de late (of vroege) uurtjes. Deze zaal is omgetoverd tot een gezellige huiskamer waar we telkens weer terecht kunnen en ook na de repetitie gezellig blijven hangen. Nou is een NetZatter met een glas al snel een vrolijk mens, maar André wist dat met een kleine vette versnapering een NetZatter nog vele malen vrolijker kan zijn. Misschien past het niet bij iedereen in het schema om zijn/haar afgetrainde lichaam te behouden, de schaal kwam wel op. Er zijn veel punten op te noemen waarom nou juist Andre 't Strijkje verdient en niet het minste punt, het grote warme hart wat André ons altijd heeft toegedragen!
Omdat het weer niet mee wilde werken konden we helaas niet met de hele club André thuis verrassen en hem onder onze muzikale klanken meenemen naar Zaal Moleneind. Met een select gezelschap hebben we dit wel gedaan en bij aankomst in Zaal Moleneind waren daar oud winnaars van 't Strijkje, vriendjes van NetZat en prins Alfredo XVIII met zijn gevolg. Gelijk klonken verschillende nummers door de ruimte waarna de prins het strijkje uitreikte. Na dit officiële deel werd de avond verder voorgezet met een hapje en een drankje.

Sinds 2 jaar is er de mogelijkheid om "Vriendje van NetZat" te worden en ook dit jaar hebben we daar weer nieuwe aanmeldingen voor gehad. De aanwezige nieuwe vriendjes Mart Damen (veldwachter), William en Marco Vugts kregen door onze voorzitter hun vriendje speld opgespeld. En later tijdens de avond hebben we nog eens spontaan een aantal nieuwe vriendjes mogen verwelkomen.

Kortom een geslaagde avond waarna iedereen zijn weg door de sneeuw zonder kleerscheuren weer heeft teruggevonden om in een warm bedje te kruipen en verder af te kunnen tellen naar de carnaval.


Bertram

Kaartverkoop 073 656 55 88 of via
www.theaterdespeeldoos.nl
Theater de Speeldoos - Vliertstraat 6 - 5261 EL VUGHT

Bekijk foto's van Danssalon 2011


Eric

Uitnodiging Net Zat Concert

Weer een leuke zondagmiddag! Noteer maar in je agenda!


Eric

« 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 »

Mail ons | © 2007 NetZat